Showtime > Celebrity

Ona je NARCISOIDNA SADISTKINJA: Rediteljka Sofija Nali Alison OPTUŽILA pevačicu LIZO za zloupotrebu moći

Objava dolazi posle tužbe protiv Lizo i njene produkcijske kuće Big Grrrl Big Touring, koju su u utorak podnele tri bivše plesačice

Izvor: K1info

03/08/2023 > 18:18

podeli vest:

Ona je NARCISOIDNA SADISTKINJA: Rediteljka Sofija Nali Alison OPTUŽILA pevačicu LIZO za zloupotrebu moći
Foto: Youtube PrintScreen/Max


Još jedna osoba istupila je protiv pevačice Lizo posle optužbi o seksualnom uznemiravanju i stvaranju neprijateljskog okruženja na radnom mestu od strane bivših plesačica.

Dokumentaristkinja Sofija Nali Alison, nominovana za Oskara za svoj kratki dokumentarni film iz 2019. "Love for Latasha", objavila je na društvenim mrežama da se Lizo prema njoj "ponašala sa nepoštovanjem" i da je zbog toga napustila projekat.

Alison tvrdi da je izašla iz projekta posle dve nedelje zbog "arogantnog, egocentričnog i neljubaznog" ponašanja pevačice.

Ova objava dolazi posle tužbe protiv Lizo i njene produkcijske kuće Big Grrrl Big Touring, koju su u utorak podnele tri bivše plesačice. One su navele da je u pitanju seksualno, versko i rasno uznemiravanje od strane pevačice i članova njene produkcijske kuće.

"Obično ne komentarišem ništa što je vezano za pop kulturu", napisala je Alison na Instagramu i Twitteru. "Ali 2019. putovala sam sa Lizo da bih režirala dokumentarac o njoj. Otišla sam posle otprilike dve nedelje jer se prema meni odnosila sa krajnjim nepoštovanjem. Bila sam svedok koliko je arognatna, neljubazna i okrutna. Nisam bila zaštićena i našla sam se u problemu. Rekla sam sebi beži što pre, i zahvalna sam što sam verovala svom instiktu. Osećala sam se izmanipulisanom i duboko povređenom, ali sam se oporavila."

"Čitajući ove uzveštaje, shvatam koliko je to bila opasna situacija. Ovakva vrsta zloupotrebe moći se prečesto dešava. Puno ljubavi i podrške plesačicama."

Dokumentarac pod nazivom "Love, Lizzo", objavljen je HBO Maxu u novembru 2022. Režirao ga je Dag Praj, koji je između ostalog režirao filmove "Art & Copy" (2009) i "Surfwise" (2008).

Alison je takođe na društvenim mrežama objavila da je od drugih čula o sličnim iskustvima sa Lizo. Ona je rekla da zvezda "stvara izuzetno toksično i neprijateljsko radno okruženje i potkopava rad i autoritet drugih crnih i smeđih žena u tom procesu".

"Primećujete da je film naposletku režirao belac", napisala je Alison, pre nego što je Lizo nazvala "narcisoidnom sadistkinjom" koja je "izgradila svoj brend na lažima".

Ostavite komentar