Showtime > Celebrity

THE SEX PISTOLS su nekada harali ENGLESKOM, a sada je se GADE jer njome haraju HAOS, SMOG i PRLJAVŠTINA

Pevač koji je nastupio na izbornom takmičenju za Pesmu Evrovizije u Irskoj, rekao je da je to prilika koju u Engleskoj ne dobija često

Izvor: K1info

07/08/2023 > 17:22

podeli vest:

THE SEX PISTOLS su nekada harali ENGLESKOM, a sada je se GADE jer njome haraju HAOS, SMOG i PRLJAVŠTINA
Foto: Youtube PrintScreen/This Morning


Bivši frontmen sastava The Sex Pistols, Džon Lajdon, tvrdi da je Engleska neprepoznatljiva i da su gradovi "haotični".

Ikona panka govorila je o tome koliko je zahvalan Irskoj što mu je dala priliku da se prijavi na audiciju za odlazak na Evroviziju i izvede pesmu Public Image Limited "Hawaii" pre nego što je njegova supruga Nora Forster preminula. Alchajmerova bolest dijagnostifikovana joj je pet godina ranije, a pesma je napisana u njenu čast.

- Veoma sam srećan što mi je irski televizijski šou "The One" pružio priliku da izvedem tu pesmu, kako bih joj pokazao taj nastup pre nego što je umrla. Dakle, šaljem blagoslov svim momcima i devojkama u Irskoj. To je prilika koju u Engleskoj ne dobijam često - rekao je Lajdon za Uncut.

Na pitanje šta misli o trenutnom stanju u Engleskoj, Lajdon, koji već decenijama živi u Sjedinjenim Državama, objasnio je svoje probleme sa domovinom.

- Ne prepoznajem gradove, nered je, ne mogu da se nosim sa saobraćajem, smogom, prljavštinom - primetio je on.

Potom je rekao o novom PiL albumu "End of the World" koji treba da se pojavi 11. avgusta:

- Album sam snimao u Kostvoldsu. Moja celokupna karijera zasniva se na zemlji porekla. Dolazim iz veoma, veoma određene i specifične kulture, one koja se sučava sa mnogim problemima i nedoumicama, ali podržavam sve što je u vezi sa dobrobitima i napretkom te kulture.

U istom intervjuu, Lajdon je naveo da ima progoniteljku "koja noću ulazi u moje dvorište i trčkara unaokolo tvrdeći da mi je ćerka".

On je dodao:

- Morao sam da je prijavim. Ne volim da ljudima pravim probleme, ali mi je ovo izazvalo stres. Postao sam uznemiren i napet - priznaje Lajdon.

Ostavite komentar