Showtime > Celebrity

IRINA Šajk i BREJDI uslikani ZAJEDNO, a Bredli KUPER kipi od BESA: Želi da Tom NESTANE iz života njegove BIVŠE

Manekenka i glumac započeli su vezu 2015. a raskinuli su 2019. čemu je prethodio njegov više nego blizak odnos sa Lejdi Gagom

Autor: K1 info/Super žena

06/08/2023 > 22:03

podeli vest:

IRINA Šajk i BREJDI uslikani ZAJEDNO, a Bredli KUPER kipi od BESA: Želi da Tom NESTANE iz života njegove BIVŠE
Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP


Legendarni igrač američke NFL lige Tom Brejdi (46) i  ruska manekenka Irina Šajk (37) nedavno su uslikani u jednom suši restoranu u Njujorku, a fotografije su brzinom svetlosti preplavile društvene mreže. 

Kako prenosi Daily Mail, jedan od najuspešnijih ugrača u istoriji američkog fudbala i najtraženija ruska manekenka rezervisali su prostoriju samo za sebe, te su u potpunoj privatnosti uživali u hrani.

- Bili su samo njih dvoje, u svom malom svetu. Očigledno je bilo da ne žele ljude oko sebe - rekao je neimenovani očevidac za Page Six, a prenosi Daily Mail.

Sa druge strane, američki glumac Bredli Kuper (48) imao je šta da kaže o vezi svoje bivše supruge, ali i o legendi američkog fudbala. Informacije je preneo neimenovani izvor za magazin National Enquirer.

- Bredli nije zadovoljan činjenicom što Tom polako zauzima njegovu teritoriju - rekao je izvor za Nešenal enkvajerer, te dodao:

- Bredli želi da Tom nestane iz života njegove bivše supruge.

- Gubi se - navodno je rekao Bredli, a preneo neimenovani izvor za pomenuti magazin.

Da podsetimo, Irina i Bredli  započeli su vezu 2015. a raskinuli su 2019. čemu je prethodio njegov više nego blizak odnos sa Lejdi Gagom koja je tumačila glavnu ulogu u njegovom rediteljskom debiju "A Star Is Born".

Ostavite komentar