Priče > Sudbine

U šestoj DECENIJI, a BIKINI joj stoji kao da ima 20: Dženifer Aniston progovorila o BORBI ZA POTOMSTVO

Kako bi pomogla ženama koje se suočavaju sa istim problemom, popularna glumica planira da napiše knjigu

Autor: K1info/cdm.me

11/11/2022 > 11:52

podeli vest:

U šestoj DECENIJI, a BIKINI joj stoji kao da ima 20: Dženifer Aniston progovorila o BORBI ZA POTOMSTVO
Foto: YouTube screenshot


Dženifer Aniston je konačno progovorila o brojnim spekulacijama zašto se nije ostvarila kao majka, otvorila je dušu i javno pričala o borbi za potomstvo.

Kako kaže, žali što nije na vreme uradila nešto po tom pitanju, a kad je bilo previše kasno, očajnički je pokušavala da putem vantelesne oplodnje dobije dete, ali bezuspešno.

Iako su uz nju bili vrhunski lekari i podvrgla se raznim terapijama, ništa nije urodilo plodom. Tada se okrenula alternativnoj medicini i kineskim čajevima u nadi da će se dogoditi "čudo". 

- Dala bih sve da mi je neko tada rekao: zamrzni jajne ćelije. Učini sebi uslugu. Jednostavno, u tim godinama ne razmišljaš o tome, zato sam danas tu gde jesam. Moj brod je otplovio - rekla je ona, dodajući da je svesna da nikad neće imati dete.

- Rekli su da sam samo razmišljala o karijeri, pa Bože, oprosti što je žena uspešna i što nema dete. A razlog zašto me je suprug ostavio, zašto smo okončali brak, bio je taj, jer nisam htela da mu rodim dete! Sve su to bile laži koje sam slušala, a ja danas nemam šta više da krijem - rekla je glumica o glasinama koje kruže, a povezane su sa njenim brakovima.

Kako bi pomogla i drugim ženama koje prolaze kroz isti ili sličan problem, Dženifer je istakla da želi da napiše knjigu o svojoj borbi za potomstvo.

Foto: YouTube screenshot

 

I pored toga što ima 53 godine, ova lepa glumica mami uzdahe i izgleda bolje od većine duplo mlađih pripadnica lepšeg pola.

To je i dokazala kada je obukla Chanel mikro bikini, čemu se nismo nadali, posebno u ovo doba godine.

Međutim, časopis "Allure" otkrio je svoju najnoviju naslovnu stranu na kojoj Dženifer pozira u kostimu koji najbolje pristaje mladima. Do sada smo svedočili mikro trendu u svetu poznatih, a sada im se pridružila i ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

- Dženifer Aniston nije ovde da bi nas zavaravala ili skrivala istinu - piše u opisu fotografije na Instagramu.

- Osećam se najbolje ovakva kakva sam danas, bolje nego ikad u svojim 20-im i 30-im čak, ili u srednjim 40-im. Treba da prestanemo da govorimo čiste gluposti sami sebi. Jednog dana imaćeš 65 godina i pomisliti, izgledala si sjajno s 53 - istakla je ona. 

 

 

Ostavite komentar