Priče > Sudbine

Kako je PREVARANT učinio USLUGU preduzimljivom klincu? A sve ima veze s - LIMUNADOM

Dečaka je prevario muškarac plativši limunadu lažnom novčanicom od 100 dolara, uzevši kroz kusur sav novac koji je Džeremi imao kod sebe

Autor: K1 info

10/09/2022 > 20:59

podeli vest:

Kako je PREVARANT učinio USLUGU preduzimljivom klincu? A sve ima veze s - LIMUNADOM
Foto: Youtube PrintScreen


Jedanaestogodišnjeg dečaka iz Evereta u Vašingtonu prevario je muškarac koji je kupio piće sa njegovog štanda sa limunadom, šećernom vatom i grickalicama, plativši mu lažnom novčanicom od 100 dolara.

U objavi policije iz Evereta navodi se da je jedanaestogodišnjak po imenu Džeremi potrošio svoju ušteđevinu na postavljanje štanda sa limunadom, kako bi zaradio dodatni džeparac tokom leta. Međutim, dva muškarca su prišla dečaku i platili mu lažnom novčanicom od 100 dolara.

U objavi se navodi da je jedan od muškaraca lažnom novčanicom kupio piće od Džeremija, zatraživši da mu se vrati tačan kusur. Džeremi mu je dao 85 dolara, što je bila iznos koji je imao pri sebi u tom trenutku.

Foto: Youtube PrintScreen

Snimak sa kamere

Nažalost, Džeremi je saznao da je novčanica od 100 dolara lažna kada je pokušao sa njom da plati na lokalnoj benzinskoj pumpi.

Nakon prevare i gubitka novca, žena po imenu Džejmi Stinfot, koja se identifikovala kao komšinica Džeremijeve porodice, otvorila je GoFundMe stranicu i napisala da žele da sakupe 250 dolara "kako bi pomogla Džeremiju da pokrije gubitak i da mu obezbede dodatna sredstva ne bi li eventualno proširio svoje poslovanje".

U ovom trenutku, na stranici je sakupljeno 25.860 dolara od preko 1.200 donacija darežljivih osoba!

Foto: Printscreen/GoFundMe

Džeremijeva GoFundMe stranica

"On je vredan dečak koji pored štanda sa limunadom, gde nudi mnogo više od limunade (ako se uželite šečerne vate znate kod koga da je potražite), kosi dvorišta svojim susedima i zimi čisti sneg", napisala je Stinfot. "Njegov san je da u budućnosti ima sopstveni posao sa aparatima za slatkiše."

Dvojicu prevaranata je snimila kamera, a policija očekuje da će brzo uhapsiti prevarante.

Ostavite komentar