Lifestyle > Mozaik

Ma, higijena je PRECENJENA: Devojka TVRDI da se u 2022. OKUPALA - samo 37 puta

Iako dobija mnoge negativne komentare, ona ne obraća pažnju i smatra da joj kosa i koža izgledaju nikad bolje

Izvor: K1info/telegraf.rs

10/01/2023 > 10:25

podeli vest:

Ma, higijena je PRECENJENA: Devojka TVRDI da se u 2022. OKUPALA - samo 37 puta
Foto: Unsplash.com


Sigurni smo da ste više puta čuli da nije poželjno da se tuširamo baš svaki dan, posebno u toku zimskih meseci. Takođe, nije preporučljivo preterano korišćenje krema i kozmetičkih proizvoda.

Jedna devojka je odlučila da primeni ovaj savet, ali na jako ekstreman način.

Aela (27) tvrdi da se u toku 2022. godine okupala samo 37 puta i da je tako uspostavila idealnu ravnotežu svojih mikrobioma.

Ona je otkriva da ne koristi kreme, jer živi u vlažnom podrčuju, te joj koža na taj način ostaje sveža.

- Ako bilo koja nasumična osoba koja se svakodnevno kupa, prestane da to radi, kosa će joj biti užasna i masna. Ali ako ste uporni i pažljivi, telo će se prilagodi. I dalje praktikujem održavanje svog tela kako bih uspela da podnesem smrad između tuširanja - napisala je ona.

- Pazim da ne koristim sapun na pazusima, jer mi to pojačava neprijatan miris. Obično se dobro izribam mokrom krpom, a zatim stavim dezodorans i ovo odlično funkcioniše - napisala je. Ona je o ovome govorila na društvenim mrežama, pa je pored podrške koja nije izostala dobila i salvu negativnih komentara.

- Ne znam kako da ti kažem, ali smrdiš. Ovo je stvarno užasno. Šta sve ljudi neće raditi da bi postali poznati - glasio je jedan komentar.

Međutim, ova devojka se ne osvrće na negativne komentare i ističe da njena koža i kosa izgledaju nikad bolje.

- Svakodnevno tuširanje je nepotrebno i pogoršava miris. Zaista vidim pozitivnu promenu kada je reč o mojoj kosi i koži - rekla je Aela.

 

 

Ostavite komentar