Kultura > Muzika

RAMBO AMADEUS najavio zimsku "priredbu" u BEOGRADU

Antonija Pušića gledaćemo u decembru u MTS dvorani

Izvor: K1info

09/10/2022 > 20:31

podeli vest:

RAMBO AMADEUS najavio zimsku "priredbu" u BEOGRADU
Foto: Nebojša Babić/press promo


Poznati  muzičar Rambo Amadeus najavio je da će sa svojim pratećim bendom Five Winnetous ponovo održati i koncert u Beogradu, ovog puta 25. decembra u MTS dvorani.

Rambo je na svom Facebooku napisao da posle “vrlo lepog letnjeg koncerta”  koji je bio održan 24. septembra u Botaničkoj bašti u Beogradu planira i zimski u nekadašnjem Domu sindikata.

– Na prošlom koncertu u Domu sindikata nije bilo sve kako treba zbog tehničkih prospusta. Ja sam bio indisponiran, izveštačen. Želja mi je da popravim utisak u decembru. Nadam se i delu publike koja je bila u Botaničkoj bašti. Deluje da su posle dva i po sata hteli još – ocenio je Rambo.

U najavi koncerta, muzičar je najavio da će pokušati da spoji “najbolje od dve dijametralno različite vrste nastupa” – “veče glomazne poezije”, gde ljudi dolaze da čuju stihove i humor i “koncertno muziciranje benda”.

Foto: Nebojša Babić/press promo

 

– Ali bez jakog ozvučenja, nego baš kao što je bilo na priredbama u vreme kad je Dom sindikata i napravljen. Bez suvišne tutnjave zvučnika. Na minimalnom starinskom ozvučenju. Fino i lako, ali avangardno, hrabro. Retro avantgard, zapravo – naveo je Rambo.

 

 

 

Ostavite komentar