Kultura > Muzika

Kakav SPEKTAKL: Ariana GRANDE proslavlja deceniju DEBITANTSKOG albuma, fanovi će "OTKINUTI" kada vide KAKO

Kada je prvobitno objavljen, "Yours Truly" se našao na samom vrhu Billboard Top 200 liste i lansirao karijeru tada mlade muzičarke

Izvor: K1info

25/08/2023 > 20:32

podeli vest:

Kakav SPEKTAKL: Ariana GRANDE proslavlja deceniju DEBITANTSKOG albuma, fanovi će "OTKINUTI" kada vide KAKO
Foto: Universal Music Serbia


Jedna od najutcajnijih muzičkih zvezda današnjice, Ariana Grande, proslavlja desetogodišnjicu svog debitantskog albuma "Yours Truly" i predstavlja digitalno deluxe izdanje koje sadrži čak šest novih numera - live izvođenja hitova koji su obeležili album.

Do sada su objavljena ekranizovana izvođenja pesama "Honeymoon Avenue" i "Daydreamin'", dok će u narednim danima uslediti i spotovi za numere "Baby I", "Tattooed Heart", "Right There", a nedelju će zaokružiti numerom "The Way" kao i ekskluzivnim intervjuom i behind the scenes snimcima.

Kada je prvobitno objavljen pre jednu deceniju, "Yours Truly" se našao na samom vrhu Billboard Top 200 liste i time lansirao karijeru tada mlade muzičarke sa velikom perspektivom. Singl sa albuma pod nazivom "The Way", na kom joj se pridružio tadašnji momak Mek Miler, osvojio je srca publike širom sveta.

Ariana Grande nastavlja da ispisuje stranice istorije popularne kulture svojim zapanjujućim uspesima, kao i neverovatnim vokalima i scenskim nastupima. Singlovi "7 Rings", "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored" i "Thank U, Next" učinili su je prvom pevačicom u istoriji koja je držala prva 3 mesta na muzičkim top listama. Sa nenadmašnim katalogom iza sebe, ona je oblikovala muzički pejzaž kakav znamo danas i nesumnjivo je da će nastaviti da obara kako lične, tako i rekorde industrije.

Selena Gomez "Single Soon"

Nakon duže muzičke pauze princeza pop muzike Selena Gomez predstavlja savršenu numeru za kraj letnje sezone pod nazivom "Single Soon". Uz pesmu stiže i propratni muzički video, čiju režiju potpisuje Filip Andelman, a pored singla muzičarka uveliko priprema i svoj dugoočekivani četvrti studijski album. Kako je i sama izjavila, numera "Single Soon" stiže kao poklon fanovima koji su strpljivo čekali novu muziku.

Prethodno objavljeni singl "Calm Down", na kom joj se pridružio nigerijski reper Rema, za kratko vreme zauzeo je sam vrh Billboard globalne top liste.

Foto: Universal Music Serbia

Selena Gomez

Prošle godine, Selena se u potpunosti otvorila publici svojim dokumentarnim filmom "Selena Gomez - My Mind & Me" u kom je prvi put iskreno progovorila o svim izazovima sa kojima se svakodnevno suočava.

Uprkos preprekama koje su je zadesile u prošlosti, ona je sada spremna da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu i pokaže zbog čega je jedna od najvoljenijih pop zvezda.

Konan Grej "Winner"

Mladi kantautor Konan Grej objavio je emotivnu baladu pod nazivom "Winner". Numera dolazi na krilima uspeha prethodno objavljenog singla "Never Ending Song" koji je već dostigao preko 40 miliona slušanja na muzičkim servisima.

Novi singl donosi potpunu liričku ispovest, koja naročito dolazi do izražaja u emotivnom refrenu, dok muzičku produkciju numere potpisuje Greg Kurstin.

- Ovu pesmu sam napisao u dva ujutru kada su se pred klavirom sve emocije izlile iz mene. Bio je to trenutak kada sam shvatio da postoji određena sloboda u priznavanju da si povređen. Više nigde ne bežim, suočavam se sa činjenicom da sam ranjen. Nadam se da će ova pesma pomoći ljudima da pronađu komadić te slobode - rekao je Konan.

Foto: Universal Music Serbia

Konan Grej

U prethodnih pet godina muzičke karijere, Konan Grej se utemeljio kao jedan od najuticajnijih pop umetnika i kantautora svoje generacije.

Uvek prepoznatljiv po sirovoj lirici i originalnosti, njegov hit singl "Heather" oblikovao je Gen Z kulturu širom sveta, dok je 2020. godine njegov debitantski album "Kid Krow" osvojio je peto mesto na globalnoj Billboard Top 200 listi.

Ostavite komentar