Vesti > Region

PUCANO NA KUĆU POVRATNIČKE PORODICE U GRAČANICI! Dodik zatražio da se HITNO pronađe NAPADAČ

Tužilac je naredio da se dostavi izveštaj kako bi bilo utvrđeno da li se radi o krivičnom delu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

03/05/2024 > 09:22

podeli vest:

PUCANO NA KUĆU POVRATNIČKE PORODICE U GRAČANICI! Dodik zatražio da se HITNO pronađe NAPADAČ
Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images


Policija u Gacku izvršila je uviđaj na kući u mestu Gračanica nakon što je vlasnik, bošnjački povratnik prijavio oštećenje prozorskog stakla iz vatrenog oružja.  

Policijska uprava Trebinje saopštila je da se radi na utvrđivanju okolnosti koje su dovele to toga. Uviđaj je izvršen juče po nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju nakon što je oštećenje prijavio vlasnik čiji su inicijali H.K.  

- Policijski službenici su utvrdili da je u kući u kojoj, prema rečima lica koje je prijavilo niko ne živi, oštećeno jedno prozorsko staklo upotrebom vatrenog oružja - navodi se u policijskom saopštenju.  

Pripadnici Policijske uprave Trebinje nastavljaju da preduzimaju sve mere i radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Postupajući tužilac se, navodi se, nije mogao izjasniti ima li u tome elemenata krivičnog dela, te je naložio da mu bude dostavljen izveštaj o preduzetim merama i radnjama.

Dodik osudio napad

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik osudio je napad u kojem je oštećena kuća povratničke porodice u Gacku i od nadležnih zatražio pronalaženje napadača.  

Dodik je rekao da je tim povodom s ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske.  

- Zatražio sam hitnu akciju u pronalaženju napadača - napisao je Dodik na platformi Iks.  

 

Ostavite komentar