Kultura > Film/TV

Dejvid Harbur, ZVEZDA SERIJE "Stranger Things": Vau, Madona MISLI DA SAM SEKSI!

Glumac je ispričao kako je Madona htela njega na audiciji, a potom je dobio i pozivnicu za njeno rođendansko slavlje

Autor: K1info/index.hr

03/12/2022 > 19:49

podeli vest:

Dejvid Harbur, ZVEZDA SERIJE "Stranger Things": Vau, Madona MISLI DA SAM SEKSI!
Foto: Youtube PrintScreen


Dejvid Harbur, koji u seriji "Stranger Things" igra policajca Džima Hopera, priznao je na gostovanju kod Džimija Kimela da je svojevremeno bio na audiciji kod Madone jer je pevačica mislila da je - seksi.

Madona je 2011. godine bila zadužena za režiranje drame W.E., koja prati abdikaciju kralja Edvarda VIII i njegovu aferu sa Volis Simpson. Harbur je ispričao kako je Madona htela njega na audiciji, i to iz jednog specifičnog razloga.

- Bilo je to dosta ludo iskustvo. Dobio sam poziv od reditelja koga sam dobro poznavao i on mi je rekao da rade neki tajni film i da se moram pojaviti na audiciji u St. Regis hotelu, gde će mi sve biti otkriveno - priznao je Harbur. - Pomislio dam da je to čudno i jezivo.

Jedina stvar koju su Harburu pre audicije saopštili je da je rediteljki filma bila seksi njegova scena vođenja ljubavi iz filma "Revolutionary Road" iz 2008. godine.

- Došao sam u hotel, u tu sobu, i tamo je bila gomila glumaca iz Njujorka, a onda je ušla rediteljka - Madona. I prvo što sam pomislio bilo je: 'Vau, Madona misli da sam seksi' - rekao je Harbur, koji je dobio ulogu u filmu, ali i pozivnicu za Madonino rođendansko slavlje.

- Ušla je u sobu i bila je u prekrasnoj haljini boje smaragda, a onda se ubrzo presvukla u trenerku i raspalila svoju muziku. Plesao sam sa Madonom na njenu muziku. A što se filma tiče, i nije bio bogznašta - zaključio je Harbur.

 

Ostavite komentar