Kultura > Film/TV

Zabava uz DOZU STRAVE: Objavljen trejler za film o medvedu koji je PROGUTAO TORBU SA KOKAINOM

Film "Cocaine Bear" prvi put je najavljen proletos, a među tumačima uloga je i Rej Liota kome je ovo bio jedan od poslednjih filmova

Autor: K1info/klix.ba

02/12/2022 > 22:14

podeli vest:

Zabava uz DOZU STRAVE: Objavljen trejler za film o medvedu koji je PROGUTAO TORBU SA KOKAINOM
Foto: Youtube PrintScreen


Ako ste pomislili da ste do sada već sve videli kada su u pitanju filmovi, prevarili ste se. Stigao je trejler za film "Cocaine Bear" - bizarnu priču o medvedu koji je progutao torbu s kokainom, a da stvar bude luđa - snimljen je prema istinitom događaju.

Film "Cocaine Bear" prvi put je najavljen proletos, a zasnovan je na stvarnoj životnoj priči o crnom medvedu koji je 1985. godine naišao na torbu sa 30 kilograma kokaina i pritom je progutao.

Torba, vredna 15 miliona dolara, dospela je u njegove šape u severnoj Džordžiji, pošto ju je iz aviona izbacio osuđeni krijumčar droge.

U bizarnom trejleru koji je tek objavljen, već od prvih kadrova jasno je da životinja nije sva svoja - medved pomahnitalo reži, prevrće se na leđima, sumanuto trči putem ili se divi leptirima.

U ulogama se nalaze Keri Rasel, O'Ši Džekson Džunior, Džesi Tajler Ferguson i drugi, dok je ovo ujedno jedan od poslednjih filmova u kojem se pojavljuje pokojna glumačka zvezda Rej Liota.

Nažalost, za one koji se pitaju kako je medved završio u stvarnom životu, vesti nisu lepe. Životinja je uginula, a medicinski veštak utvrdio je da je medvjed stradao od izliva krvi u mozak, otkazivanja rada bubrega, srca i pluća.

Ipak, prema rečima rediteljke Elizabet Benks, film je namenjen gledaocima koji žele da se dobro zabave, ali, uz dozu straha. Kako je istakla, inspiraciju je crpela iz horor klasika "Jaws", a sudeći po reakcijama mnogi jedva čekaju da ga vide.

Premijera filma najavljena je za kraj februara 2023. godine.

 

Ostavite komentar