KARLEUŠA PONOVO O MADONI Oplela po pop zvezdi, pa se dotakla peticije da joj se ugasi Instagram nalog
Pevačica smatra da ne može da joj se ukine Instagram nalog.
04.02.2025
Balkan"OD JEDNE NEOBRAZOVANE PEVALJKE - DRUGOJ" Madona dobila žestok odgovor od Karleuše zbog mešanja u proteste (FOTO)
Madona je objavila video demonstranata u Srbiji, kao vid podrške, a srpska pevačica je morala da joj se obrati...
02.02.2025
BalkanKOJA HOLIVUDSKA ZVEZDA JE ROĐENA U VAŠEM ZNAKU? Pogledajte da li delite horoskop s najvećim imenima šou-biznisa
Pogledajte listu poznatih ličnosti i saznajte da li delite osobine sa svojim omiljenim zvezdama
22.01.2025
HoroskopMADONA SE PONOVO UDAJE? Vernik je 38 godina mlađi od nje, a ona blista od sreće i zadovoljstva pored njega
Pokazala papreno skup dijamantski prsten na ruci
05.01.2025
SvetCRNA MADONA, GDE ĆE TI DUŠA? Svet zgranut provokativnim slikama sa papom - sam pogled na njih je greh (FOTO)
Ona na fotografijama izgleda previše "prisno" sa papom
14.12.2024
CelebrityMadona održala BESPLATAN KONCERT na plaži Kopakabana! Došao je REKORDAN BROJ LJUDI, a ovim gestom zatvorila je turneju
Procenjuje se da je koncertu prisustvovalo 1,6 miliona ljudi, a to je preko 10 puta više od Madonine rekordne posete od 130.000 ljudi
05.05.2024
CelebrityPRAVA HOLIVUDSKA PRIČA! Poznati GLUMAC sa naših prostora pravi je SREĆNIK! LJUBIO je MADONU, od svih izabrala je NJEGA!
Goran Višnjić može da se pohvali poljupcem sa najvećom pop ikonom svih vremena
20.03.2024
CelebrityDa li je ovo NAJSKUPLJI KONCERT na svetu? ČAŠA VODE na Madoninom nastupu KOŠTA 6 EVRA! K1 info na licu mesta!
Naš dopisnik naglašava da je koncert bio dobar, ali ništa spektakularniji od prethodnih
17.11.2023
MuzikaMadona dokazala da još nosi titulu KRALJICE POPA: Turneju otvorila EKSPLICITNIM scenama na BINI i ponovo ŠOKIRALA svet
Prve večeri svoje turneje Celebration, priredila je spektakl za 20.000 vatrenih obožavalaca
15.10.2023
CelebrityMADONA prvi put nastupa BEZ benda: Popularna pevačica ove subote započinje SERIJU od 6 koncerata u O2 Areni
Koncerti su najavljeni kao dokumentarac kroz njen bogati repertoar, a biće izvedeno više od 40 pesama iz bogatog opusa
12.10.2023
MuzikaKraljica POPA planira da sruši SVE REKORDE: Madona kreće na TURNEJU, a KARTE koštaju kao SUVO ZLATO
Najskuplja karta na ovoj turneji iznosi neverovatnih 15.454 evra, što je oko 1.800.000 dinara
04.10.2023
CelebrityMadonina ĆERKA prešla igricu VULGARNOSTI: Prošetala crvenim tepihom dok su joj OBLINE SEVALE na sve strane
Uspela je da se ostvari i kao model, pa je dosad već snimila kampanje za neke od najpoznatijih modnih kuća
23.09.2023
CelebrityProdaje se ŠEŠIR koji je MAJKL DŽEKSON nosio kad je izveo prvi "MOONWALK"
Procenjen je na cifru između 60.000 i 100.000 evra
19.09.2023
CelebrityMADONINA reklama prikazana posle 34 GODINE: Pevačica pobedila u BORBI protiv licemernog VATIKANA
Pop ikona i kompanija uradili su reklamu još 1989, ali je kampanja obustavljena zbog kontroverze oko spota za singl "Like A Prayer"
15.09.2023
DisplayMADONA pred BANKROTOM? Zavirite u njen bajkoviti VINOGRAD koji se PRODAJE za 5 miliona dolara
Bio u rukama Madonine familije više od 20 godina, a sada je stavljeno na tržište
13.08.2023
CelebrityMADONA "pregurala" TEŽAK PERIOD pa poručila: SREĆNA SAM što sam živa
Ljubav porodice i prijatelja najbolji je lek, poručila je pevačica
31.07.2023
CelebrityPRVI SNIMAK Madone posle IZLASKA iz BOLNICE: Najsrećnija sam kad PLEŠEM, makar malo
Madona je krajem juna završila u bolnici zbog bakterijske infekcije zbog koje je morala isprva da bude i intubirana
28.07.2023
CelebrityPRVO oglašavanje Madone posle izlaska iz bolnice: NA PUTU sam OPORAVKA
Bilo je planirano da Madonina svetska turneja u trajanju od 84 dana počne 15. jula u Rogers areni u Vankuveru
11.07.2023
Celebrity