Showtime > Display

Bila je nasmejana BEBA-SUNCE u Teletabisima, a evo kako DANAS IZGLEDA

Džesika Smit najpoznatija je po tome što se od 1997. do 2015. pojavljivala kao beba-sunce u popularnoj dečijoj seriji "Teletabisi"

Autor: K1info/index.hr

02/12/2022 > 18:21

podeli vest:

Bila je nasmejana BEBA-SUNCE u Teletabisima, a evo kako DANAS IZGLEDA
Foto: Youtube PrintScreen


Smit danas ima 25 godina i više se ne bavi glumom već radi u administraciji jedne osiguravajuće kuće u Medveju u Engleskoj, a za Daily Star je govorila kako je počela sa glumom.

- Roditelji su mi ispričali kako su me stavili ispred ogledala i da sam počela da se smejem samoj sebi. Sedela sam na visokoj stolici, a na podu je bio moj otac, koji se igrao sa automobilčićima kako bi me naterao da pogledam dole. Rekli su mi i da je snimanje trajalo otprilike pola dana - kazala je Džesika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Njena majka Endži Smit izjavila je kako ju je 1996. godine odnela u bolnicu Edenbridž na merenje i da ju je tamo primetio čovek kojeg je kompanija Ragdoll Productions zadužila da pronađe bebu za snimanje Teletabisa.

- Kada je imala godinu i po, dobili smo pismo u kojem je stajalo da je izabrana za Teletabise. Bilo nam je čudno da je vidimo na televiziji - prisetila se njena majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Smith (@j.smith_1995)

Džesika ima i simpatičan Instagram profil na kojem se predstavlja kao "beba-sunce". Prati je više od 3800 ljudi, a uglavnom objavljuje slike sa dečkom i neke događaje iz života, a ima i jednu sa Teletabisima.

Inače, na Netflixu se od 14. novembra mogu gledati novi Teletabisi sa novom "bebom-sunce".

 

Ostavite komentar