Kultura > Film/TV

Po UGLEDU na Tejlor Svift: KONCERTNI FILM Bijonse sa turneje "Renaissance" stiže u bioskope 1. decembra

Film bi doneo snimke sa nastupa tokom turneje "Renaissance" i dokumentarni prikaz procesa pravljenja albuma i planiranja turneje

Izvor: K1info

01/10/2023 > 19:59

podeli vest:

Po UGLEDU na Tejlor Svift: KONCERTNI FILM Bijonse sa turneje "Renaissance" stiže u bioskope 1. decembra
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik, File


Bijonse je navodno u završnoj fazi pregovora da svoju svetsku turneju "Renaissance" dovede na bioskopska platna kasnije ove godine.

Variety izveštava da umetnica pregovara o distribuciji filma u AMC bioskopima, prema izvorima upućenim u projekat.

Preliminarni razgovori sa velikim studijima i striming platformama, kako je navedeno iz drugog izvora, navodno su održani pre dve nedelje.

Film bi doneo snimke sa nastupa tokom turneje "Renaissance" i dokumentarni prikaz procesa pravljenja albuma i planiranja turneje.

Insajderi su takođe rekli za Variety da je datum izlaska planiran za 1. decembar.

Variety se obratio AMC bioskopima i portparolu Bijonse za komentar, ali prvi nije odgovorio, a drugi nije bio dostupan.

Film bi se pojavio posle predstojećeg koncertnog filma "Taylor Swift | The Eras Tour", koji će stići u bioskope širom sveta 13. oktobra.

Navodno se očekuje da će film koji je režirao Sem Vrenč zaraditi preko 100 miliona dolara tokom premijernog vikenda, a prema jednom od izvora koji su govorili za Variety, Beyonce će dobiti isti aranžman.

Očekuje se da će popularnost filma "Taylor Swift | The Eras Tour" takođe primorati producenta nadolazećeg filma "The Exorcist: Believer" da pomeri datum izlaska kako bi izbegao sudaranje sa filmom o turneji "Eras".

Ostavite komentar