Kultura > Film/TV

Objavljen DATUM početka emitovanja NOVE sezone serije "TRUE DETECTIVE"

Kao što je ranije potvrđeno, Džodi Foster će glumiti u četvrtoj sezoni zajedno sa bivšom bokserskom šampionkom Kali Rejs

Izvor: K1info

28/09/2023 > 13:29

podeli vest:

Objavljen DATUM početka emitovanja NOVE sezone serije "TRUE DETECTIVE"
Foto: Youtube PrintScreen/Max


Objavljen je datum izlaska četvrte sezone kultne serije "True Detective".

Serija, zvanično nazvana "True Detective: Night Country", čija se radnja odigrava u zaleđenim divljim predelima Aljaske, vraća se 14. januara u Sjedinjenim Državama na HBO Maxu. Datum izlaska za Veliku Britaniju još nije potvrđen.

Kao što je ranije potvrđeno, Džodi Foster će glumiti u ovoj sezoni zajedno sa bivšom bokserskom šampionkom Kali Rejs, dok je Isa Lopez šouraner, pisac, izvršni producent i rediteljka svih epizoda.

Takođe je podeljen i novi trejler koji možete pogledati ispod.

Zvanični sinopsis sezone, prema magazinu Variety, glasi: "Kada duga zimska noć padne u Enisu na Aljasci, osam muškaraca koji upravljaju istraživačkom stanicom Tsalal Arctic nestaje bez traga.

Da bi rešile slučaj, detektivke Liz Denvers (Foster) i Evanđelin Navaro (Rejs) moraće da se suoče sa tamom u sebi i kopaju po ukletim istinama koje leže pod večnim ledom."

Pored Džodi Foster i Kali Rejs u seriji igraju Fiona Šo, Fin Benet, Izabela Star Lablank, Ana Lambe, Kristofer Eklston i Džon Hoks.

"True Detective" je osvojio pet Emmy nagrada od svoje premijere 2014. godine, uključujući za izvanrednu glumačku postavu u dramskoj seriji, režiju dramske serije i druge nagrade.

Prošlo je četiri godine od poslednje, treće sezone u kojoj su glavne uloge tumačili Maheršala Ali i Stiven Dorf koji su istraživali nestanak dvoje dece.

Ostavite komentar