Kultura > Film/TV

SMELA I HRABRA odluka: OTKAZANO PRIKAZIVANJE filma "Batgirl"

Prema rečima Pitera Safrana, "Batgirl" je pravljen za mali ekran i u biskopima ne bi mogao da se takmiči

Izvor: K1info/Tanjug

02/02/2023 > 14:11

podeli vest:

SMELA I HRABRA odluka: OTKAZANO PRIKAZIVANJE filma "Batgirl"
Foto: Youtube PrintScreen/Batgirl 2022 Trailer (LEAKED)

DC Studios šef Piter Safran rekao je da se od filma "Batgirl" odustalo jer nije bio za objavljivanje, i naškodio bi svima koji su bili uključeni u projekat.

Safran je naveo da su DC partneri iz Warner Bros. doneli tešku, ali pravilnu odluku da ne bude prikazivanja već snimljenog superherojskog filma rediteljskog dvojca Adila El Arbija i Bilala Falaha.

- Gledao sam film. Tu ima mnogo neverovatno darovitih ljudi ispred i iza kamera. Ali film nije bio za objavljivanje. Dešava se ponekad - ocenio je Safran, na predstavljanju DC Studios u Los Anđelesu u utorak.

Od objavljivanja filma, u kome igraju Lesli Grejs, Brendon Frejzer i Džej Kej Simons, odustalo se pre pola godine posle loših rezultata test prikazivanja, a bilo je saopšteno da je projekat, procenjenog budžeta od 90 miliona dolara, otpisan zbog poreskih razloga. Safran je potom došao na čelo DC Studios.

- Zaista mislim da su (Dejvid) Zaslav (Warner Bros.) i njegov tim doneli veoma smelu i hrabru odluku da ga otkažu jer bi naškodio DC-ju. Naškodio bi ljudima koji su bili uključeni - rekao je Safran.

Prema njegovim rečima, "Batgirl" je pravljen za mali ekran i u biskopima ne bi mogao da se takmiči.

Pošto je sa El Arbijem i Falahom razgovarao protekle nedelje, Safran kaže da bi rado i dalje poslovao sa njima, kao i sa scenaristkinjom Kristinom Hodson, ponovivši da je iza "Batgirl" stajalo mnogo talentovanih ljudi.

Kako je najavljeno, rediteljski dvojac će za Sony raditi film "Bad Boys 4" sa Vilom Smitom i Martinom Lorensom.

 

Ostavite komentar