Kultura > Film/TV

Ne mora da HODA na prstima: Adam Drajver u filmu "65" suočava se sa DINOSAURISIMA

Naizgled negostoljubiva planeta na koju su morali prinudno da slete krije brojne opasnosti, ali prava istina o njoj je poražavajuća

Izvor: K1info

29/01/2023 > 15:36

podeli vest:

Ne mora da HODA na prstima: Adam Drajver u filmu "65" suočava se sa DINOSAURISIMA
Foto: Youtube PrintScreen/ Sony Pictures Entertainment


Pošto su omogućili ubistvenim zverima da nasele naš svet kada su osmislili koncept za film "A Quiet Place" (Tiho mesto), pisci Skot Bek i Brajan Vuds vratili su se sa novim košmarnim stvorenjima, samo što su ovog puta u pitanju - dinosaurusi!

Najnoviji film ovog dvojca (koji su takođe režirali ostvarenja "Haunt", "Nightlight", "Spread", "The Bride Wore Blood") zove se "65", a glavne uloge poverene su Adamu Drajveru i Arijani Grinblat.

Posle katastrofalne nesreće na nepoznatoj planeti pilot Mils (Drajver) ubrzo otkriva da je zapravo nasukan na Zemlji - pre 65 miliona godina (otuda dinosaurusi).

Sa samo jednom šansom za spas, Mils i jedina preživela, Koa (Arijana Grinblat), moraju da prođu kroz nepoznat teren prepun opasnih preistorijskih stvorenja u epskoj borbi za preživljavanje.

Pored Beka i Vudsa koji su režirali film prema sopstvenom scenariju, jedan od producenata ovog ostvarenja je i čuveni Sem Reimi, tvorac serijala "The Evil Dead" i reditelj tri filma "Spiderman" sa Tobijem Megvajerom u glavnoj ulozi.

Film "65" stiže u svetske bioskope 17. marta.

 

Ostavite komentar