Vesti > Beograd

HAOTIČNO NA ULICAMA BEOGRADA! Ogromne GUŽVE na sve strane: Popodne će tek da bude HAOS! (FOTO)

MUP i AMSS poslali jedno važno upozorenje

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

26/04/2024 > 13:22

podeli vest:

HAOTIČNO NA ULICAMA BEOGRADA! Ogromne GUŽVE na sve strane: Popodne će tek da bude HAOS! (FOTO)
Foto: Naxi kamere screenshot


Navikli smo na gužve petkom na ulicama Beograda, ali one obično počinju tek od 16 časova.

Međutim, danas je situacija potpuno drugačija i špic je krenuo dosta ranije!

Kako se može vidite na mapama koje prikazuju trenutni intenzitet saobraćaja, najkritičnije je na Pančevačkom mostu. Tu se iz dva kraka - Krnjače i iz Pančeva sliva ogroman broj vozila, te je gužva na Zrenjaninskom putu ogromna još od naselja Sebeš!

Foto: k1info

 

Gužva ja i na Brankovom mostu iz pravca Novog Beograda ka centru i počinje još pre mosta, od Bulevara Mihajla Pupina, malo pre TC Ušće.

Nastavljaju se preko ovog mosta, pa dalje preko Zelenog venca, Terazijskog tunela, ali i Svetogorskom.

Što se tiče centra grada, gužve su u Karađorđevoj ulici, Kraljice Natalija, Admirala Geparta, Balkanskoj, Kralja Milana, Takovskoj, Kneza Miloša, Cvijićevoj, ulicama koje vode ka Slaviji, a najviše u Makenzijevoj...

Foto: Naxi kamere screenshot

 

Velika gužva je i u svim saobraćajnicama okolo petlje na Autokomandi.

Što se tiče autoputa, gužva je u novobeogradskom delu, u pravcu ka Nišu, od bloka 39 do Mostarske petlje, dakle i na mostu Gazela.

Ogromne gužve su i od Zmaja ka Galenici, a totalno zakrčenje trenutno ja na Mostu Mihajla Pupina.

Gužva je i kod Dobanovaca, na uključenju na autoput A1 ka jugu.

Na drugom kraju grada, Zvezdari, gužve su kod Cvetkove pijace, zatim kod skretanja za Mali Mokri Lug i dalje ka Smederevskom putu sve do Kaluđerice.

Foto: Naxi kamere screenshot

 

Na izlazima iz grada za sada nema gužvi, ali se one očekuju u popodnevnim satima, na šta su u upozorili u MUP-u i AMSS-u.

Zbog početka prolećnog raspusta za osnovne i srednje škole, kao i spajanja praznika, u poslepodnevnim satima se očekuje intenzivniji saobraćaj, prvo na izlazima iz većih gradova i naseljenih mesta, a zatim i na svim ostalim putevima u Srbiji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

MUP dodaje da se povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, objavio je MUP na svom zvaničnom instagram nalogu.

Ostavite komentar