FunBox > Lajk

Muškarac PIVOM gasio požar na AUTOMOBILU - i USPELO mu je

Omiljeno piće mnogih izgleda da ne gasi samo žeđ, već i vatru

Izvor: K1info

14/08/2023 > 14:12

podeli vest:

Muškarac PIVOM gasio požar na AUTOMOBILU - i USPELO mu je
Foto: Freepik.com


Na autoputu u Nemačkoj dogodio se požar o kojem će se dugo pričati, srećom - sa smehom. Tridesetšestogodišnji muškarac uspeo je da ugasi plamen koji je izbio na njegovom automobilu, ni manje ni više, nego pivom.

Srećom, u svom je automobilu imao pristojnu zalihu, jer mu je trebalo osam flaša da se reši vatre. Ovu informaciju začuđeno je prenela policija, i dodala da je vozač u prtljažniku imao sanduk piva.

Sve što je preostalo vatrogascima, bilo je da odstrane akumulator i spreče curenje tečnosti štetnih za okolinu.

Vozač je putovao sa svojom četvoročlanom porodicom prema Berlinu kada se nesreća dogodila. Policija je objavila da se vozilo zapalilo zbog kvara u motoru. Vozač je istog trena skrenuo na zaustavnu liniju.

- Porodica je odmah napustila automobil koji se jako dimio, i sklonili su se od opasnosti - rekla je policija.

Iako je muškarac uspeo da ugasi plamen svojom neuobičajenom vatrogasnom intervencijom, nije mu pošlo za rukom da u potpunosti spasi auto. Procenjuje se da mu je šteta na fordu Fokusu oko 6000 eura.

Ostavite komentar

Dr Miggyy

KAKVA INOVACIJA?! Pomenuti Švaba prvo gasio svoje žeđi pivom, a kada se desio maler, gasio vatru na automobilu. Savetujem vozačima, za gašenje požara na autu, nikako ne koriste rakiju (šnaps) jer ona sagoreva bolje od automobila. Rakiju neka koriste vozači isključivo za gašenje požara na svojim nervama.

16.08.2023 13:03