Priče > Biznis

Skuvano za KIBORGE, napravili LJUDI: Mask prodaje PIVO, čija je CENA... prava SITNICA

Ovo pivo, napravljeno je u Berlinu, gradu u kom Tesla poseduje jednu od svojih giga fabrika, a izvozi se u 17 zemalja Evrope

Izvor: K1info/telegraf.rs

04/04/2023 > 22:17

podeli vest:

Skuvano za KIBORGE, napravili LJUDI: Mask prodaje PIVO, čija je CENA... prava SITNICA
Foto: Youtube PrintScreen/Hot Info News TV


Pitate li se kakvo je to pivo čiji litar košta skoro 100 dolara i da li se uopšte proizvodi. Malo je takvih brendova, ali ih ima. Tesla Ilona Maska je jedan od njih, a tri flašice piva u luksuznom pakovanju prodaje po ceni od 100 dolara.

Kompanija koja proizvodi električne automobile lansirala je nedavno ograničeno izdanje GigaBier, piva napravljenog u Nemačkoj.

Upakovan u sjajnu crnu ambalažu modernog dizajna, ova specifična flaša ustvari imitira dizajn Teslinog vozila Cybertruck.

Limitirana serija Teslinog piva proizvedena je u Nemačkoj, a dolazi u kutiji s tri stilski i te kako doterane flaše od 333 ml. Dakle, u pakovanju je ukupno oko litar piva sa pet odsto alkohola koje su, "skuvano za kiborge, napravili ljudi".

Ovo pivo, napravljeno je u Berlinu, gradu u kom Tesla poseduje jednu od svojih giga fabrika, a izvozi se u 17 zemalja Evrope, uključujući Francusku, Veliku Britaniju, Španiju, Švajcarsku i Norvešku. Pakovanje od tri flaše košta 97 dolara.

Mask je prvi put o pivu govorio 2021. godine tokom otvaranja berlinske fabrike.

Ovo nije Maskov prvi izlet u industriju alkoholnih pića. Pre tri godine izdao je Tesla Tequila, liker koji dolazi u svetlećoj flaši i koji se brzinom munje prodavao za 250 dolara po komadu.

 

 

 

 

Ostavite komentar