Vesti > Svet

Tinejdžer iz Pensilvanije UBIO devojčicu, pa tražio POMOĆ preko Instagrama da SAHRANI TELO

On je u video poruci drugarici pokazao krvavo telo devojčice, ona odmah zvala policiju

Izvor: K1info/telegraf.rs

28/11/2022 > 19:09

podeli vest:

Tinejdžer iz Pensilvanije UBIO devojčicu, pa tražio POMOĆ preko Instagrama da SAHRANI TELO
Foto: Unsplash.com


Džošua Kuper (16) osumnjičen je za ubistvo 13- godišnje devojčice u Pensilvaniji, a policiju je kontaktirala drugarica kojoj se preko Instagrama obratio za pomoć.

On je nakon ubistva drugarici preko Instagrama poslao poruku u kojoj joj je priznao da je ubio devojčicu, a onda ju je zamolio za pomoć oko sahranjivanja tela.

Nakon što je pročitala poruku, devojčica je odmah pozvala policiju i rekla im da joj je drug preko video poruke na Instagramu priznao ubistvo.

On je u pomenutom snimku navodno rekao da je ubio nekoga, a zatim joj je okrenuo kameru i pokazao krvavo telo devojčice. Na snimku su se videle krvave noge i stopala.

Nakon što je devojčica pokazala poruku policiji, oni su otišli do prikolice u kojoj živi Džošua i na podu su pronašli telo devojčice sa prostrelnom ranom na grudima.

Tinejdžer je uspeo da pobegne od policije, ali su ga ubrzo uhvatili i priveli.

Foto: printscreen/Bensalem Police Department

 

On je policiji rekao da je to nesrećan slučaj i da se sve dogodilo dok je čistio oružje svog oca koje je pronašao u sefu, prenosi Mirror.

- Čuo sam pucnjavu. Izašao sam napolje i video dečaka kako trči. Razgovarao sam ranije više puta sa njim, delovao mi je uznemireno - rekao je jedan od komšija.

Policija nije saopštila identitet ubijene devojčice, jer se radi o maloletnoj osobi. Ono što je poznato je da ona nije iz Pensilvanije i da nije u srodstvu sa Kuperom.

Džošui je određena kaucija i on je poslat u zatvor za maloletna lica. On će u zatvoru čekati početak suđenja, a tužiklaštvo mu na teret stavlja ubistvo, ilegalno posedovanje oružja, kao i pokušaj skrivanja dokaza. Pripremno ročište zakazano je za 7. decembar.

 

 

 

Ostavite komentar