Vesti > Svet

BRUTALNO ubistvo DEVOJČICE LOLE (12) potreslo FRANCUSKU

Beskućnik pronašao kofer u kome se nalazilo telo sa misterioznim bojevima za koje niko ne zna šta označavaju

Izvor: K1info/kurir.rs

16/10/2022 > 17:15

podeli vest:

BRUTALNO ubistvo DEVOJČICE LOLE (12) potreslo FRANCUSKU
Foto: Pixabay.com


Mediji u Francuski objavili su detalje u vezi sa brutalnim ubistvom 12-godišnje Lole, koje se dogodilo u petak naveče u Parizu. Telo devojčice je nađeno u koferu na ulici nedaleko od zgrade u kojoj je živela s roditeljima.

Podsetimo, nakon što se u petak nije vratila iz škole njeni roditelji alarmirali su policiju i krenuli u potragu za njom. U noći na subotu u koferu na ulici beskućnik je našao telo.

Na snimku se vidi kako je devojčica ušla u zgradu u društvu žene koja nije poznata roditeljima, ali nikad nije stigla do svog stana. Policija je u podrumu našla tragove borbe, kao i selotejp i skalpel.

Ranije je bilo objavljeno da je nepoznata žena od devojčice zatražila pomoć oko kofera, ali je BFMTV kasnije objavio da su svedoci rekli da je njih žena sa snimka zamolila za pomoć s teškim koferom, i da su joj pomogli da ga prenese do auta. Tvrde i da su je videli kako kupuje kroasan. U to vreme, veruje se da je devojčica već bila u koferu.

Le Parisien piše da su svedoci rekli da im je žena s koferom delovala poremećeno.

Telo devojčice našao je oko 23:30 u petak beskućnik koji je otvorio kofer. Njeno lice bilo je oblepljeno selotejpom, navodno joj je i prerezan vrat, a obdukcija je utvrdila da je uzrok smrti gušenje.  

BFMTV piše kako su uz telo devojčice nađena dva broja - 1 i 0. Zasad niko ne zna što to znači.

Policija je roditelje o pronalasku tela obavestila oko 2 sata u subotu ujutro.

Šestoro privedenih

Šest osoba je privedeno u vezi s ovim slučajem, BFMTV piše da je među njima i žena koja je tražila pomoć oko kofera, kao i beskućnik koji je obavestio policiju. No veruje se da beskućnik nema veze s brutalnim ubistvom.

Dvoje od tih šestoro pušteno je na slobodu. Le Parisien piše da je u pritvoru još njih četvoro, dva muškarca i dve žene. Dodaju kako ne znaju kako su oni povezani s ubistvom.

Ispred zgrade cveće i poruke za Lolu

Pošto je objavljeno da je devojčica ubijena, ožalošćeni ispred njene zgrade ostavljaju cveće i poruke.

BFMTV prenosi i pismo koje je napisala njena prijateljica i ukrasila ga ružičastim srcima:

"Lola, moja prijateljica od vrtića, sad mi se u misli vraćaju sva ova sećanja, kada smo volele da se oblačimo u haljine princeza i kada smo volele da gnjavimo tvog brata. Uprkos vremenu koje će proći, nikada te neću zaboraviti. RIP."

 

 

Ostavite komentar