Vesti > Svet

Otkriveno PISMO koje je Ana Volš UPUTILA SUDIJI: Evo šta je NAPISALA o svom suprugu Brajanu

Potraga za nestalom Anom se i dalje nastavlja, dok je njen muž, Brajan Volš optužen za ometanje istrage

Izvor: K1info/mondo.rs

10/01/2023 > 11:36

podeli vest:

Otkriveno PISMO koje je Ana Volš UPUTILA SUDIJI: Evo šta je NAPISALA o svom suprugu Brajanu
Foto: instagram screenshot


Pošto je uhapšen pre nekoliko godina zbog prodaje dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara kupcu u Južnoj Koreji, Brajan Volš (48) je bio u kućnom pritvoru izjasnivši se krivim na američkom Okružnom sudu u Bostonu 2021. godine.

Kako prenose američki mediji, tokom saslušanja u Saveznom sudu prošlog juna, Brajanova supruga, Ana Volš, napisala je pismo sudiji da pokaže podršku svom mužu pre izricanja presude dok je bio u kućnom pritvoru.

U svom pismu saveznom sudiji u junu 2022, Ana je napisala:

- Tokom ovih osam meseci, naša porodica je bila u prilici da bude zajedno tokom mnogih prekretnica: naš najmlađi sin je napunio godinu, naš srednji sin je počeo da govori, a naš najstariji sin koji je upravo krenuo u vrtić, kada smo vas poslednji put videli sada ima samo nekoliko nedelja od završetka godine i pripreme za prvi razred. Izgubio je i prvi zub - napisala je ona.

- Brajan mi je bio od velike pomoći kada je moja majka imala aneurizmu na mozgu u decebru 2021. godine. Ne samo da joj je spasao život, već je pružio udobnost celoj porodici tokom njene bolesti. Dok je pomagao svojoj tašti, Brajan je nastavio da se brine i o svojoj bolesnoj majci, a bio je svakog dana i uz naše sinove - napisala je.

- Bilo da se radilo o šetnji za Svetski dan mira u Dorčesteru, ili o nošenju hrane i ostalih potrepština, Brajan je sve vreme učio naše dečake koliko je bitno da pomažu - napisala je Ana. 

- Brajan je glavni kada je u pitanju briga o našoj deci, dok ja dosta vremena provodim u Vašingtonu gde radim u jednoj firmi koja se bavi nekretninama. On je vaspitavao našu decu i radio je sa njima kako bi otklonili sve loše navike. Svi se zajedno radujemo novom poglavlju u našim životima - napisala je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

Američki mediji su u međuvremenu preneli i delove Aninog pisma koje je ona sudu poslala godinu dana ranije.

- Brajanu su roditelji rekli da nikada nije trebalo da se rodi, da nema nikakve šanse da uspe u životu. Zbog toga se dosta pogubio - napisala je Ana u pomenutom pismu.

- Brajan je dosledno radio na razbijanju loših navika svoje porodice iz prošlosti i svi se radujemo novom poglavlju njegovog života - napisala je Ana saveznom sudiji.

Da podsetimo, Ana Volš je nestala više od nedelju dana, a policija veruje da bi njen muž mogao biti odgovoran pošto je u ponedeljak optužen za dovođenje policije u zabludu u slučaju Aninog nestanka. Određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

 

 

Ostavite komentar