Vesti > Svet

UHAPŠEN muž nestale ANE - POGLEDAJTE SNIMAK: Evo zašto ga je POLICIJA PRIVELA

Brajan Volš biće danas izveden pred sudiju

Izvor: K1info/telegraf.rs

08/01/2023 > 23:52

podeli vest:

UHAPŠEN muž nestale ANE - POGLEDAJTE SNIMAK: Evo zašto ga je POLICIJA PRIVELA
Foto: instagram screenshot


Suprug nestale Ane Volš, za kojom se traga od 1. januara, uhapšen je u nedelju. Na teret mu se stavlja obmanjivanja policije koja istražuje njen nestanak, rekao je tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi.

Brajan Volš biće sutra izveden pred sudiju.

Tokom istrage, policija je razvila verovatnu sumnju da veruje da je njen suprug Brajan Volš (46) počinio krivično delo obmanjivanja policijskih istražitelja, rekao je Morisi, prenosi Boston25News.

Pre nego što je došlo do hapšenja, Volš i njihova deca udaljeni su danas iz porodične kuće u Kohasetu, u koju se ponovo vratila policija,  preneli su američki mediji.

Fox News Digital objavio je da je došao u posed fotografija na kojma se vidi muškarac, verovatno Brajan Volš, kako crvenim automobilom marke folksvagen odlazi od kuće. Sve to odvijalo se u prisustvu policije.

 

Troje dece odvezeno je drugim vozilom marke volvo sive boje, a pretpostavlja se da je automobilom upravljao neko od prijatelja ili rođaka.

Suprug Ane Volš sa decom je živeo u Kohasetu, dok je ona, kako pišu mediji živela u Vašingtonu gde je radila.

 

Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

 

 

Ostavite komentar