Vesti > Srbija

VUČIĆ doputovao u Pariz, sutra se sastaje sa Makronom! Bila je ovo TEŠKA i tužna NEDELJA za sve nas koji smo strepeli

Ranije danas, predsednik se oglasio na Instagramu i uputio moćne reči

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

07/04/2024 > 22:35

podeli vest:

VUČIĆ doputovao u Pariz, sutra se sastaje sa Makronom! Bila je ovo TEŠKA i tužna NEDELJA za sve nas koji smo strepeli
Foto: Instagram Printscreen


Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je doputovao u Pariz, u dvodnevnu zvaničnu posetu. On će se sutra sastati sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i razgovarati o strateškim pravcima unapređenja saradnje sa Francuskom.

Ispred Jelisejske palate, u 20 časova biće priređen svečani doček uz najviše državne počasti za srpskog predsednika.

Potom će uslediti svečana večera koju Makron priređuje za Aleksandra Vučića, a nakon toga će uslediti i razgovori u četiri oka. Biće to njihov dvadeseti susret do sada, a predsednik Srbije kaže, možda i najvažniji u poslednje tri decenije za našu zemlju.

Ranije danas, predsednik se oglasio na Instagramu i rekao da je ovo bila "teška i tužna nedelja za sve nas koji smo strepeli i nadali se dobrim vestima o maloj Danki".

- Bila je ovo teška i tužna nedelja za sve nas koji smo strepeli i nadali se dobrim vestima o maloj Danki. Cela Srbija je na trenutak stala pred ovim neshvatljivim zločinom. Hvala policiji na ogromnom trudu. Reči utehe ovde nema, samo čvrsto obećanje da ćemo učiniti sve da još više grlimo i štitimo našu decu, našu budućnost.

- Dani pred nama puni su velikih i nelakih izazova koji zahtevaju jedinstvo i još jaču zajedničku borbu na rešavanju zadataka, suštinski važnih za opstanak zemlje i građana. Moraćemo da radimo još više, da razgovaramo sa svima i da se jače nego ikada borimo za Srbiju, naše nacionalne interese i naš narod.

- Ja tu borbu nastavljam već u ponedeljak, najvažnijim do sada, strateškim razgovorima sa predsednikom Francuske. U narednim danima, razgovaraću i sa drugim evropskim i svetskim liderima i predstavnicima članica UN, jer moj posao, cilj i ponos su da se, uvek i pod kakvim god okolnostima, borim za jedinu otadžbinu koju imamo, našu Srbiju - napisao je predsednik Vučić.

Ostavite komentar