Vesti > Srbija

Predivan POKLON od mojih američkih gostiju! Predsednik DOBIO LOPTU sa potpisom Lerija Brda (FOTO)

Vučić se ranije danas sastao sa predstavnicima AIPAC sa kojim je razgovarao o brojnim temama

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Anica Ninković

22/02/2024 > 13:44

podeli vest:

Predivan POKLON od mojih američkih gostiju! Predsednik DOBIO LOPTU sa potpisom Lerija Brda (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je posle sastanka sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC) da je na poklon dobio košarkašku loptu sa potpisom legendarnom Lerija Brda, olimpijskog šampiona i člana prvog američkog "drim tima" iz 1992. godine, kao i osvajačem tri titule prvaka NBA lige sa Boston Seltiksima.

- Predivan poklon od mojih američkih gostiju AIPAC sa potpisom Larija Brda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima - rekao je Vučić, a objavljeno je na Instagramu buducnostsrbijeav.

Vučić se ranije danas sastao sa predstavnicima AIPAC sa kojim je razgovarao o brojnim temama od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje i izgradnje prartnerstva u brojnim oblastima i tom prilikom naglasio da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.
 

Ostavite komentar