Vesti > Srbija

U selu Vapa se može videti PRIZOR IZ BAJKE! Dvorište Milijanovića sija kao LUNA PARK, a prolaznici ne mogu da ne zastanu

Novi član porodice naveo ih je da obnove i prošire novogodišnje ukrase

Izvor: K1info/RINA

04/01/2024 > 22:45

podeli vest:

U selu Vapa se može videti PRIZOR IZ BAJKE! Dvorište Milijanovića sija kao LUNA PARK, a prolaznici ne mogu da ne zastanu
Foto: RINA


Svako ko prođe kroz čačansko selo Vapa videće nestvarnu prazničnu sliku kao iz bajke. Sneško Belić, irvasi i po koji Deda Mraz su stanovnici jednog dvorišta koje ovih dana svetli kao luna park. Teški mrak pored magistrale remeti upravo dvorište Milijanovića obasjano sa nekoliko hiljada novogodišnjih lampica.

- Ne znamo tačno koliko ima lampica, ali ima ih nekoliko hiljada. Na ideju smo došli tako što smo mi živeli u stanu, a želeli smo da imamo dvorište koje ćemo baš ovako ukrastiti. Ukrašavanje je trajalo dva, tri dana, svi smo učestvovali ali suprug koji je električar je bio glavni majstor. Bez njega ne bi mogli ništa da uradimo - rekla je Vesna Milijanović.

Novi član porodice naveo je Milijanoviće da obnove i prošire novogodišnje ukrase, a nešto su i sami napravili.

- Ove godine smo okitili raskošnije, jer nam je dodatnu radost donela i beba koja se rodila u ovoj godini. Mnogi kada prolaze ovuda, zastanu, slikaju, dobili smo dosta poruka kako je lepo ukrašeno. Izazvali smo dosta pozitivnih komentara - rekla je Danica Milijanović.

Ona priznaje da će teže biti ukrase skinuti kada praznici prođu nego što je bilo okititi čitavo dvorište.

- Neke smo ukrase pravili mi sami. Svi smo u tome učestvovali, pa smo tako napravili veliki poklon, Deda Mraza u sankama sa irvasima. Čak je i Matea dala svoj doprinos - rekao je Stefan Milijanović.

Dvorište Milijanovića vidi se i sa nekoliko kilometara udaljenosti, ali nema sumnje da će na januarskom računu za struju zasijati i neka nula više.

Ostavite komentar