OVE REČI PRATIĆE VERNIKE KROZ CELU GODINU Patrijarh Porfirije uputio jasnu poruku svima koji žele da čuju
Srpski patrijarh služio je liturgiju povodom Svetog Vasilija Velikog i Obrezanja Gospodnjeg
14.01.2025
SrbijaPEH PRED DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: Ani Kokić pukla haljina, morala je da sprovede hitne mere
Pevačica doživela peh pred nastup za srpsku Novu godinu.
14.01.2025
BalkanPETARDA JE PUKLA, KRV MI JE BILA PO LICU: Ispovest Konstantina koji je za Novu godinu ostao bez prstiju!
Ono što mu se desilo ne bi poželeo ni najgorem neprijatelju
11.01.2025
SudbineKADA TREBA RASKITITI NOVOGODIŠNJU JELKU?! Ovo je datum, ako se to ne uradi evo šta vas čeka prema verovanju
Sve stvari koje su obavile svoju funkciju treba izbaciti iz kuće
10.01.2025
Nova godina"VOLIM DA JE U KUĆI PRAZNIČNA ATMOSFERA" Ilda Šaulić o praznicima za "K1", dotakla se i vaspitanja ćerke Eme
Pevačica je dom okitila još u novembru.
10.01.2025
BalkanOVO JE SPISAK ŽELJA GOCE TRŽAN Jednu naviku želi hitno da promeni u 2025. godini!
Popularna pevačica smatra da mnogo vremena troši na ovaj hobi.
08.01.2025
BalkanSVE ŠTO ZARADIM NA OVO POTROŠIM Saša Kovačević za K1 otvoreno o svom budžetu
Pevač zarađeno ulaže nazad u karijeru, ali troši i na neka svoja zadovoljstva.
08.01.2025
BalkanKAD JE NAJBOLJE NA ZIMOVANJE UZ UŠTEDU I DA LI JE RANO KUPITI LETOVANJE Seničić za K1 rešava česte nedoumice Srba
Odgovor na pitanje da li Srbi mogu da uštede ako na vreme rezervišu zimovanje i letovanje, potražili smo od prvog čoveka Yute
04.01.2025
PutovanjaSA SESTROM ČEKAO NOVU GODINU, A SUTRADAN JE UBIO: Ovo je Zorica koju je ubio brat na Cetinju! (FOTO)
Ubijena je u 42. godini
03.01.2025
RegionBRUTALNA PORUKA MLADE SRPSKE POLITIČARKE: "Ja nisam dobra vila! Meni će ove godine biti najbolje, a vi koji..."
Ana Grozdanić, funkcionerka SPS, posebno se osvrnula na one koji joj ne žele dobro
03.01.2025
SrbijaPIJAN UDARAO DEVOJKU I RUKAMA I NOGAMA Brutalno prebijanje u Beogradu za Novu godinu
Povređenoj je lekarska pomoć ukazana u VMA, a M. P. su izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije
03.01.2025
HronikaBEBE POZNATIH LIČNOSTI OBASJALE 2024.GODINU: Novi životi, nova radost
U 2024. godini, nekoliko poznatih ličnosti u Srbiji dočekalo je prinove
02.01.2025
CelebrityDA LI JE OVO NAJLEPŠE OKIĆENA KUĆA U ŠAPCU? Porodica Dimitrijević svojim sugrađanima priredila bajku (FOTO)
Dvorište je uveče puno dece koja se fotografišu pored novogodišnje rasvete, a svaki prolaznik zaustavi se bar na trenutak
02.01.2025
Reportaža12 GENIJALNIH TRIKOVA Kako da 2025. učinite lakšom, jeftinijom i zabavnijom!
Ovo su samo neki od saveta kako da pojednostavite svakodnevni život i unesete više radosti u ovu godinu
02.01.2025
Mozaik"BILA SAM ZATEČENA, KRENULA JE DA ME ZAGRLI" Rada Manojlović otkrila šta je doživela od obožavateljke
Pevačica završila sa modricom.
01.01.2025
Prvi RedBIO SAM ZAROBLJEN U VIKENDICI SEDAM DANA Zdravko Čolić ovaj doček Nove godine nikad neće zaboraviti
Jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana govorio je i kako se u njegovoj porodici dele darovi za novogodišnje praznike
01.01.2025
BalkanPRIČALO SE DA IH VEŽE NEŠTO VIŠE OD PRIJATELJSTVA: Vanja Bulić i Suzana Mančić iskreno o svom odnosu (VIDEO)
Voditelji u prazničnom raspoloženju.
01.01.2025
Prvi RedŠTA SEBI ZAISTA TREBA DA POŽELIMO U NOVOJ GODINI?
Ako ikada zaboraviš šta si poželeo, seti se samo ovoga: zaslužuješ sve što možeš da zamisliš...
01.01.2025
Nova godinaLUDILO NA NOVOGODIŠNJEM NASTUPU GOGE SEKULIĆ: Pevačica baca crveni donji veš u publiku (VIDEO)
Nakon drame sa hrvatskom policijom Goga pravi lom na nastupu.
01.01.2025
Balkan