Vesti > Srbija

Baka Vinka (80) vozi BAGI bolje od mene: Nišlija ima s kim da se PONOSI

Unuk Jovan i njegova baka postali su pravi hit na internetu

Izvor: K1info/telegraf.rs

19/03/2023 > 21:42

podeli vest:

Baka Vinka (80) vozi BAGI bolje od mene: Nišlija ima s kim da se PONOSI
Foto: Instagram Printscreen/jocatf


Srbija je bila oduševljena kada je po snežnim smetovima na Kopaoniku Jovan Mitrović iz Niša provozao svog čuvenog crvenog fiću, a ovoga puta i njegova baka Vinka sela je za volan i to jednog nesvakidašnjeg vozila.

Ona ima čak 80 godina, ali se ne plaši akcije, te redovno sa svojim unukom učestvuje u snimanju videa za JouTube i Instagram, a kako se vidi na snimku koji je Jovan objavio, provozala je i četvorotočkaša bagija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Mitrovic (@jocatf)

Kako je Nišlija objasnio za Telegraf.rs, baka nikada nije položila vozački ispit, ali uz njega kao suvozača vozi u prilagođenim uslovima.

- Vinka je u bagija prvi put sela pre dva meseca. Ovo vozilo mesecima je stajalo ispred babinih vrata, pa više nije mogla da izdrži - navodi njen unuk.

Činjenica je da je ljudima zanimljivo da prate baku koja po prvi put upravlja ovakvim vozilom, a to dokazuje i veliki broj lajkova koje je prikupila na Instagram objavi svog unuka. Od svoje 75. godine Vinka je sa Jovanom vozila ladu, golfa, pa i čuvenog crvenog fiću.

Naime, Vinka u mladosti nije imala priliku da sedne na vozaćevo mesto, jer su uvek živeli na selu i te poslove su obavljali su drugi članovi porodice.

U jednom od klipova baka je kroz šalu rekla da su joj ranije davali da vozi samo volove na ispašu, a unuk joj je prvi put dao volan u ruke i uživeo se u ulogu instruktora.

Jovan kaže da je ovo jedan od načina da provede više vremena sa svojom bakom, malo je zabavi i promeni svakodnevnu rutinu.

 

 

Ostavite komentar