Vesti > Srbija

Prvo sam NAUČILA da pravim PITE: Indijka Mimi je postala PRIJEPOLJSKA SNAJKA

Nije ni pomislila da će živeti u Srbiji, ali putevi sudbine su zaista čudesni

Izvor: K1info/RINA

07/03/2023 > 18:26

podeli vest:

Prvo sam NAUČILA da pravim PITE: Indijka Mimi je postala PRIJEPOLJSKA SNAJKA
Foto: RINA


Tanmila Mimi Simović iz Indije koja nikad nije ni sanjala da će jednog dana žveti u Srbiji. Međutim, to se desilo kada je pre 10 godina upoznala Slobodana iz Prijepolja.

Iako su kulturološke i jezičke razlike bile ogromne, magična ljubav sve ih je obrisala.

- Zaljubila sam se u svog supruga na prvi pogled i rešila da ostanem u Srbiji. Odmah sam shvatila da se nalazim u sredini gde su ljudi dobri, tačnije u čitavoj Srbiji - rekla je Mimi.

- Prvo što sam naučila kada sam stigla u Prijepolje jeste da spremam pite, za koje mi je svekrva kroz šalu rekla da ne mogu da se udam ako to ne znam, pa sam ja potrudila - rekla je ona kroz osmeh.

Neobični ljubavni par dobio dvoje prekrasne dece, Vasila i Rosu. Ovu prijepoljsku snajku svi su lepo prihvatili, a malo po malo Mimi se u Srbiji ostvarila i kao preduzetnica, jer je otvorila salon za masažu i negu.

Osim porodice i prijetelja, veliku podršku pružile su joj i komšije koje su je brzo zavolele.

- Stekla sam bogato iskustvo u Indiji, tačnije u Mombajiju radeći i trenirajući po šest meseci sa stručnjacima i američkim doktorima tehnike fizioterapije kao i tretmane lica. To iskustvo prenela sam u Katar, radeći deset godina - rekla je Mimi.

- Međutim ljubav je umešala prste i put me je naveo u Prijepolje. Kada su mi deca odrasla odlučila sam da pokrenem biznis i to je zaista dobro zaživelo i ko jednom dođe kasnije postaje stalan gost salona - rekla je ona.

Da se i te kako dobru uklopila stigla je u zvanična potvrda prošlog leta, kada je Mimi na jednoj letnjoj manifestaciji izabrana za najbolju prijepoljsku snajku.

 

 

 

Ostavite komentar