Vesti > Srbija

BEOGRAD NA VODI počeo da zarađuje, prve DIVIDENDE UŠLE u budžet

Predsednik Srbije kaže da je Beograd na vodi uspešan projekat i za privatnike, i za građane i za budžet

Autor: Tanjug

28/07/2022 > 17:32

podeli vest:

BEOGRAD NA VODI počeo da zarađuje, prve DIVIDENDE UŠLE u budžet
Foto: Tanjug/Rade Prelić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon obilaska završnih radova na Kuli Beograd da je ove godine uplaćena dividenda u republički budžet iz projekta Beograd na vodi.

- Napravili smo nešto najlepše, omogućili mnogim ugostiteljima i ostalima da zarade novac,  omogućili ljudima da imaju najlepše mesto za šetnju i provod sa najboljim i najekskluzivnijim restoranima, sa najboljim pogledom, a i zaradili smo pare i ubacili ih u naš budžet - naveo je Vučić.

Vučić je na pitanje novinara da li je to što je čitav sprat Kule Beograd prodat za 15 miliona evra dokaz da je ovaj projekat isplativ i hoće li to zaustaviti kritike na račun tog projekta, rekao da ovaj projekat osporavaju i kritikuju oni koji "23 sata mrze sebe, pa onda moraju da nađu još sat vremena da mrze nekog drugog do kraja dana".

Predsednik Srbije je rekao da neretko prolazi pored Beograda na void i da sam može da vidi koliko su ljudi srećni i zadovoljni, te zahvalio medijima koji su kritikovali ovaj projekat kao i njegovu vlast jer su takve kritike doprinele da aktuelna vlast bude još uspešnija.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

- Veliko hvala svima vama koji ste uložili ogroman trud da nas kritikujete, a ponekad i pohvalite. Svi ste vi tekovine jedne uspešne vlasti - naveo je Vučić.

Ostavite komentar