ŽESTOK UDES U BEOGRADU NA VODI Delovi luksuznih automobila rasuti po raskrsnici (VIDEO)
Kod okretnice autobusa dogodio se sudar škode i BMW-a
12.02.2025
HronikaPONOSAN SAM NA DELA KOJA SMO ZAJEDNO OSTVARILI! Vučić i Mali u Beogradu na vodi: Ovo je tek početak! (FOTO)
Predsednik Srbije imao je šaljivu opasku uz fotografiju koju je objavio sa ministrom finansija
30.01.2025
PolitikaVEČERAS SU SVI NA BEOGRADU NA VODI Vatromet, laserski šou, vrhunska muzika... evo kako ćemo dočekati srpsku Novu godinu
Na Trgu Republike biće fenomenalni izvođači, dok se na Beogradu na vodi očekuje pravi spektakl
13.01.2025
BeogradPOČEO NOVOGODIŠNJI DOČEK 2025. godine u Beogradu na vodi: Najpre nastupila Tijana Bogićević (VIDEO)
Magla u prestonici nije omela posetioce
31.12.2024
MuzikaUMESTO STARE POŠTE MUZEJI I POZORIŠNE SCENE: Počela rekonstrukcija na Savskom trgu
Kako se navodi, ovoj građevini biće vraćen originalni izgled iz 1929. kada je i podignuta u srpsko-vizantijskom stilu.
11.12.2024
SrbijaSIRENE, TUČA, BLOKIRANA RASKRSNICA... Izbio haos u Beogradu na vodi - evo i zbog čega
Beograđani su veoma negodovali zbog okupljanja opozicionih političara
04.12.2024
BeogradDANAS IZBEGAVAJTE OVAJ DEO GRADA Sprema se novo divljanje i maltretiranje građana (VIDEO)
Pre samo nekoliko dana nekolicina opozicionara blokirala je raskrsnicu Bulevara Vudroa Vilsona i Savske ulice
27.11.2024
PolitikaNAPOLJU JE 0 STEPENI, JA SE PRAVIM DA MI NIJE NIŠTA! Vučić iznenadio Srbiju onim što je sinoć uradio (VIDEO)
Srbija radi, Srbija se gradi, poručio je predsednik
24.11.2024
Politika