Vesti > Region

Stigla ČESTITKA iz Rusije: DODIK iskreno odan srpskom NARODU

Novoizabrani predsednik Srpske zahvalio preko Twittera

Izvor: K1info/Tanjug

04/11/2022 > 17:09

podeli vest:

Stigla ČESTITKA iz Rusije: DODIK iskreno odan srpskom NARODU
Foto: Tanjug/AP


Predsednik Saveta Federacije Federalne Skupštine Ruske Federacije Valentina Matvijenko čestitala je lideru SNSD Miloradu Dodiku čestitku povodom njegove pobede na izborima za predsednika Republike Srpske i istakla da je reč o čoveku koji je iskreno odan svom narodu.

- Primite moje čestitke povodom Vašeg ponovnog izbora na funkciju predsednika Republike Srpske. U Savetu Federacije Federalne Skupštine Ruske Federacije svi Vas dobro poznaju kao čoveka koji je iskreno odan svom narodu, sposoban da zaštiti njegove interese i veliki prijatelj Rusije - navela je Matvijenko.

Istakla je da je zahvaljujući Dodikovim ličnim naporima, tokom obavljanja funkcije srpskog člana Predsedništva BiH u znatnoj meri ojačao konstruktivan i poverljiv dijalog po širokom spektru pitanja, a svestrane veze, uključujući i parlamentarne, dobile su novi podsticaj.

- Koristeći ovu priliku, želim da Vas uverim da su senatori Ruske Federacije spremni da i dalje doprinose razvoju obostrano korisne saradnje za dobrobit naših naroda. Neka Vaš uspeh na važnoj funkciji obezbedi blagostanje i prosperitet Republici Srpskoj. Želim Vam sve najbolje i primite izraze mog velikog poštovanja - navela je Matvijenko.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik zahvalio je na Tviteru predsednici Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Matvijenko na čestitki.

 

 

 

Ostavite komentar