Vesti > Region

Vozio OSUMNJIČENOG za Vanjino ubistvo SVE DO TURSKE: Saslušan Stefan, evo KAKO SE BRANIO u policiji

On je tvrdio da je tek 3. decembra uveče saznao da je Palčo osumnjičen, kada je policija objavila da se za njim traga

Izvor: K1info/telegraf.rs

06/12/2023 > 13:01

podeli vest:

Vozio OSUMNJIČENOG za Vanjino ubistvo SVE DO TURSKE: Saslušan Stefan, evo KAKO SE BRANIO u policiji
Foto: Facebook printscreen/Pixabay


Stefan D., koji se sumnjiči da je Ljupča Palevskog Palču, glavnog osumnjičenog za ubistvo Vanje Gorčevske i Pančea Žežovskog, vozio sve do Turske, negirao je da je u trenutku puta znao da je Palevski umešan u ubistva.

Prema nezvaničnim saznanjima Skopje1, Stefan je tvrdio u policiji da je za to da je Palčo osumnjičen saznao tek 3. decembra uveče, kada je policija objavila da se za njim traga zbog ubistva male Vanje i Žežovskog.

Ukoliko ovo i jeste istina, nejasno je zašto se nije prijavio policiji sve do juče, kada je uhvaćen na graničnom prelazu Dorjan.

Stefan je na društvenim mrežama podelio i fotografiju iz Turske, koja je objavljena 3. decembra, ali ujutru. Ovo ukazuje na to da je Palčo bio u Turskoj kada su javnost i institucije počele da ga traže.

Kako prenosi Skopje1 Stefan D. se bunio zbog određivanja mere zadržavanja. Navodno je reagovao i kada je zaustavljen na granici i kada mu je vozilo oduzeto. Policija ga je juče dovela u Skoplje, a tada je navodno opisao svaki trenutak koji je proveo sa Palčom, koji se sumnjiči za otmicu i ubistvo dve osobe.

Postoji i fotografija Stefana i Palča na društvenim mrežama, ali do sada nije otkriveno da li je nastala pre zločina ili u vreme dok je Palčo bežao.

Podsetimo, Palče je iz Makedonije pobegao u Beograd, a odatle preko Bugarske u Tursku. On je juče uhvaćen u Turskoj i očekuje se slanje zahteva za njegovo izručenje.

Ostavite komentar