Vesti > Region

Dečak iz BUDVE u ŠKOLU donosio NOŽEVE: Prekršajna prijava podneta protiv MAJKE

Policija je došla do fotografije na kojoj se vidi da đak star 13 godina u prostorijama škole drži manji nož i predmet nalik na pištolj

Izvor: K1info/Tanjug

28/09/2023 > 16:30

podeli vest:

Dečak iz BUDVE u ŠKOLU donosio NOŽEVE: Prekršajna prijava podneta protiv MAJKE
Foto: Shutterstock

Dečak iz Budve donosio je u osnovnu školu, koju inače i pohađa, metalne noževe i pirotehnička sredstva, pa je protiv njegove majke podneta prekršajna prijava zbog propuštanja mera roditeljskog nadzora, saopšteno je danas iz Uprave policije Crne Gore.

Policija je došla do fotografije na kojoj se vidi da dečak star 13 godina u prostorijama škole drži manji nož i predmet crne boje, nalik na pištolj.

- Nakon toga su preduzete radnje u objektu stanovanja dečaka i njegovog zakonskog zastupnika V.M. (35), kojom prilikom je pronađeno više komada metalnih noževa, plastični pištolj – igračka i plastična municija, kao i pirotehnička sredstva - navodi se u saopštenju.

Pronađeni predmeti su privremeno oduzeti, a o događaju su upoznati službenici Centra za socijalni rad radi preduzimanja mera i radnji iz njihove nadležnosti, kao i državni tužilac koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog dela.
 

Ostavite komentar