Vesti > Region

Adžić BEZ KOMENTARA o poligrafskom ispitivanju VOZAČA predsednika VIŠEG SUDA

Prliku da budi ispitani na poligrafu imali su zaposleni Suda za koje se sumnja da imaju dodatne informacije o depou

Izvor: K1info/Tanjug

22/09/2023 > 16:31

podeli vest:

Adžić BEZ KOMENTARA o poligrafskom ispitivanju VOZAČA predsednika VIŠEG SUDA
Foto: printscreen Google maps


Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić danas nije hteo da odgovori na pitanje da li je tačna informacija da vozač predsednika Višeg suda Borisa Savića nije hteo da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

Naveo je da postoji određena povezanost osoba koje su kopale tunel sa jednim licem iz Višeg suda i sa licima u UIKS-u, a povezani su sa jednom od najmoćnijih kriminalnih grupa u našoj državi.

Prliku da budi ispitani na poligrafu imali su zaposleni Suda za koje se sumnja da imaju dodatne informacije o depou. Ne postoji zakonska obaveza da neka osoba bude podvrgnuta poligrafskom ispitivanju.

V.d. Uprave policije Nikola Terzić rekao je juče za TV Vijesti da je šest osoba iz višeg suda podrvrgnuto poligrafskom ispitivanju i da je jedna osoba odbila poligrafsko testiranje.

- Lice koje je odbilo poligrafsko testiranje je reklo: "Kada svi iz Višeg suda budu išli na poligrafsko testiranje ići ću i ja. Zašto ste baš mene odredili. Nisam kriminalac i neću da idem na poligraf" - naveo je Terzić.

 

Ostavite komentar