Vesti > Region

Policija Crne Gore TRAGA ZA OVOM ŽENOM zbog tunela: Na dokumentima LAŽNI PODACI, samo slika PRAVA

Krivičnom prijavom obuhvaćeno šest osoba: M.M. (53), J.D. (30), M.V. (32), V.E. (32) svi državljani Srbije i dve NN osobe

Izvor: K1info

22/09/2023 > 07:17

podeli vest:

Policija Crne Gore TRAGA ZA OVOM ŽENOM zbog tunela: Na dokumentima LAŽNI PODACI, samo slika PRAVA
Foto: screenshot TV Vijesti


Osumnjičeni koji su kopali tunel ispod zgrade podgoričkog Višeg suda koji vodi do depoa su identifikovani, saopštio je na TV Vijesti v.d. direktora uprave policije Nikola Terzić.

Prema njegovim rečima, četiri osobe su identifikovane kao osumnjičena i da su državljani Srbije, dodajući da su dva lica još uvek neidentifikovana.

Portal CdM je objavio da crnogorska policija poseduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, kao i da će javnost biti pozvana da pomogne i podrži njenu identifikaciju.

- Krivičnom prijavom koju će podneti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (53), J.D. (30), M.V. (32), V.E. (32) svi državljani Srbije. Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gde još uvek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte - rekao je Terzić koji skrinšot lične karte dostavio Televiziji Vijesti.

Foto: Printscreen Facebook/Dritan Abazović

 

Zamolio je građane ukoliko imaju informaciju o ovoj ženskoj osobi da obaveste policiju.

- Sada očekujem pomoć građana u smislu davanja informacije službenicima policije ukoliko znaju ime i prezime ove ženske osobe. Ova ženska osoba jeste lice sa fotografije, ali nisu njenu podaci. To je lažni dokument, ali je fotografija, na osnovu saslušanih lica u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ova ženska osoba je jedno od lica koja je učestvovala u ovim kriminalnim aktivnostima - istakao je Terzić.

Naglasak koji je imala ova ženska osoba u komunikaciji sa svedokom, izjava nije bila jasna i ukazivalo je da je osoba iz Srbije ili Bosne i Hercegovine. Akcenat kojim je govorila nije bio crnogorski.

Ostavite komentar