Vesti > Region

Ima da "KAPLJE", samo tako: Bivša PREDSEDNICA HRVATSKE sarađivaće sa STRANCIMA, a posao LAGANICA

U toj firmi Grabar Kitarović je i direktor i jedina zaposlena i kako se dodaje ona već učestvuje na brojnim konferencijama širom sveta

Izvor: K1info/Tanjug

23/03/2023 > 14:45

podeli vest:

Ima da "KAPLJE", samo tako: Bivša PREDSEDNICA HRVATSKE sarađivaće sa STRANCIMA, a posao LAGANICA
Foto: Tanjug/AP


Firma KGK Advising & Professional Services d.o.o, koju je bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović osnovala krajem prošle godine, a koja će se baviti savetovanjem, sarađivaće uglavnom sa strancima.

Kako prenosi zagrebački Indeks, kompanija je registrovana u Hrvatskoj isključivo zato što je ona hrvatska državljanka i zato što kao poreski rezident želi da sve "bude čisto" što se tiče plaćanja poreza.

Delatnost firme odnosi se na poslovanje i upravljanje, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnjenja, reklamama i propagandom, ali i velikim brojem drugih delatnosti, poput obuke u govornoj komunikaciji.

U toj firmi Grabar Kitarović je i direktor i jedina zaposlena i kako se dodaje ona već učestvuje na brojnim konferencijama širom sveta, okruglim stolovima i predavanjima, što je i navedeno kao jedna od delatnosti njene nove kompanije, dok je iz njenih predavanja i nastupa jasno da su njeni interesi geopolitika i bezbednosne studije.

 

Ostavite komentar