Vesti > Region

BRUJI HRVATSKA, bivša predsednica KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ osnovala firmu, baviće se - SVIM I SVAČIM

Osnovni kapital firme je od 2.654 evra, a vlasnica nije bila raspoložena za komentar o tome čime planira da se bavi

Izvor: K1info/Tanjug

22/03/2023 > 10:40

podeli vest:

BRUJI HRVATSKA, bivša predsednica KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ osnovala firmu, baviće se - SVIM I SVAČIM
Foto: ATA Images


Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je krajem prošle godine u Zagrebu registrovala firmu pod nazivom KGK Advising & Professional Services d.o.o, čiji je osnivač i direktor, otkriva danas zagrebački Jutarnji list.

Firma bivše predsednice je registrovana na adresi njenog stana u Zagrebu i predviđeno je da se bavi različitim delatnostima, koje se odnose na savetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnjenja, promociju i podučavanje u govornoj komunikaciji…

Osnovni kapital firme je od 2.654 evra, a vlasnica, piše zagrebački dnevnik, nije bila raspoložena za komentar o tome čime planira da se bavi.

Podsećaju da je njen poslednji navodni angažman direktorka u firmi u Engleskoj zajedno sa nekadašnjim predsednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem.

Dodaju da je ovaj "dvojac" nedavno privukao medijsku pažnju jer nisu ni znali da su ih vlasnici firme registrovali kao direktore, s obzirom na to da je prvobitan dogovor bio da Kitarović i Mesić imaju samo savetničku ulogu.

 

Ostavite komentar