Vesti > Region

ABAZOVIĆEVA URA podržala Milatovića u drugom IZBORNOM KRUGU

Iz URA su pozvali sve njihove i članove i simpatizere da u drugom izbornom krugu za predsednika Crne Gore glasaju za Milatovića

Izvor: K1info/Tanjug

21/03/2023 > 16:27

podeli vest:

ABAZOVIĆEVA URA podržala Milatovića u drugom IZBORNOM KRUGU
Foto: ATA Images


Glavni odbor Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića podržao je danas Jakova Milatovića, kandidata Pokreta Evrope sad u drugom krugu predsedničkih izbora, koji će biti održani 2. aprila.

Iz URA su pozvali sve njihove i članove i simpatizere da u drugom izbornom glasaju za Milatovića. 

- Pobeda Jakova Milatovića će označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima u Crnoj Gori koji traje više od 30 godina. Time će u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva proklamovan prilikom osnivanja - navedeno je u saopštenju URA.

Oni poručuju da stoje na raspolaganju u logističkom i u svakom drugom smislu Milatoviću i njegovom štabu da bi pobeda nad Đukanovićem bila što ubedljivija.

- Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti - naveli su iz URA.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić/AP

 

Ističu da sve priče o podelama, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata. 

- Vreme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije, a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos - navedeno je u saopštenju URA.

 

 


 

 

Ostavite komentar