Vesti > Region

Lepa MILENA ukrala pažnju birača u CG: Evo kako izgleda SUPRUGA Jakova Milatovića

Ona je bila uz svog supruga tokom glasanja, a javnost je oduševila i njena odevna kombinacija

Izvor: K1info/nova.rs

20/03/2023 > 13:37

podeli vest:

Lepa MILENA ukrala pažnju birača u CG: Evo kako izgleda SUPRUGA Jakova Milatovića
Foto: TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ


Tokom glasanja na predsedničkim izborima u Crnoj Gori pažnju javnosti ukrala je lepa Milena, supruga kandidata Jakova Milakovića koji je u prvom krugu osvojio 29 odsto glasova. U trci za predsednika protivkandidat mu je Milo Đukanović, a konačna odluka pašće 2. aprila kada se održava drugi krug predsedničkih izbora.

Milatović je veliko iznenađenje ovih izbora i dok se o njegovom političkom životu dosta zna i piše, o njegovom privatnom životu nema mnogo podataka.

Milatović je na predsedničkim izborima glasao u Podgorici, a na biračno mesto je došao u pratnji supruge Milene. Ona  je oduševila svojom pojavom i kako mediji pišu prosto je plenila u crvenom odelu i beloj košulji.

Milena je bila nasmejana i pozirala je fotoreporterima zajedno sa svojim suprugom.

Uoči lokalnih izbora prošle godine, Milatović je u medijima predstavljen kao čovek „bez mrlje u karijeri i životu“, pristojan i porodičan čovek, koji potiče iz porodice koja je i po ocu i po majci poznata samo po dobru.

Za njega kažu da je radan i neumoran, posvećen otac ćerki Sare i Ane i sina Davida, brižan suprug, pažljiv sin i brat.

Milatovića ne viđamo često sa porodicom u javnosti. Međutim, u periodu dok je bio ministar u vladi nekadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, uslikan je sa suprugom i decom na jednom javnom događaju krajem 2021. godine.

Ipak, nije bio “glavna zvezda” na događaju koji je organizovan u tržnom centru Delta city, jer su mu šou ukrala, niko drugi, do njegova deca.

Dok je držao govor, mališani su se iza govornice igrali, a u jednom trenutku i zagrlili, što je izazvalo opšte oduševljenje posetilaca.

Ministar je fotografiju sa svojom decom objavio i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama, a tokom svog radnog zadatka bio je i u društvu svoje supruge.

Imovinska karta Milatovića

Po podacima iz imovinskog kartona iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara koji je kupio. Sa suprugom Milenom Milatović suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara.

Milatović u penzionom fondu ima 85.000 evra, a na tekućem računu 7.000 evra. Milatovićeva supruga na tekućem računu drži nešto više od 3.000 evra, a u decembru je zaradila 909 evra.

Milatović, koji je i vlasnik automobila „reno megan“ iz 2012. godine, ima stambeni kredit od 70.500 evra koji vraća u ratama od po 452 evra mesečno.

 

Ostavite komentar