Vesti > Region

ĐUKANOVIĆ U POSLEDNJOJ IZJAVI pred predizbornu tišinu: Neću da dozvolim da nas ZATVORE U SRPSKI I RUSKI SVET

Milo obećao da će "uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju, dinamizirati ekonomski razvoj i unaprediti kvalitet života svih građana"

Izvor: K1info/Tanjug

18/03/2023 > 07:49

podeli vest:

ĐUKANOVIĆ U POSLEDNJOJ IZJAVI pred predizbornu tišinu: Neću da dozvolim da nas ZATVORE U SRPSKI I RUSKI SVET
Foto: Tanjug/Služba za odnose sa javnošću predsednika Crne Gore


Aktuelni predsednik Crne Gore i kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) na predsedničkim izborima Milo Đukanović poručio je, na završnoj konvenciji u Podgorici, da neće dozvoliti da Crnu Goru zatvore u "srpski i ruski svet", da će uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju, dinamizirati ekonomski razvoj i unaprediti kvalitet života svih građana.

- Nalazimo se pred još jednom velikom pobedom na predsedničkim izborima u nedjelju 19. marta - dodao je Đukanović, navodi se u saopštenju DPS.

Podsetivši da će vanredni parlamentarni izbori biti održani 11. juna, on je naveo da su zato potrebne dve pobede građanske i evropske Crne Gore. 

- Da obnovimo političku normalnost Crne Gore. Da konačno utihnu gluposti o velikoj i ubedljivoj pobedi 30. avgusta 2020, koja je, tobože, oslobodila kako kažu do tada utamničenu Crnu Goru - rekao je Đukanović.

Dodaje da iz tog miljea u predsedničkoj kampanji imaju četiri kandidata koji i dalje, kako kaže, besramno ponavljaju istu priču - mi smo protiv DPS, protiv Mila i ništa u Crnoj Gori pre 30. avgusta nije valjalo.

Đukanović kaže i da je počeo proces pridruživanja Evropskoj uniji i da će ga dovršiti "tokom narednog mandata".

 

 

 

Ostavite komentar