Vesti > Politika

Pred važan SASTANAK sa DAČIĆEM Lavrov prima rođendanske ČESTITKE: DODIK poslao emotivnu poruku, a evo šta mu je poželeo

Uz duboko poštovanje i optimizam u našu buduću saradnju, još jednom primite iskrene čestitke povodom Vašeg rođendana, piše u čestitki

Autor: Mina Duduković

21/03/2024 > 10:23

podeli vest:

Pred važan SASTANAK sa DAČIĆEM Lavrov prima rođendanske ČESTITKE: DODIK poslao emotivnu poruku, a evo šta mu je poželeo
Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg


Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je rođendan ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu i poželeo mu dobro zdravlje, sreću i mnogo ličnog i poslovnog uspeha.

- Duboko sam Vam zahvalan na neprestanom prijateljskom raspoloženju prema Republici Srpskoj i podršci bilateralnim kontaktima. U Republici Srpskoj prema Vama se odnose sa iskrenom toplinom i najvećim poštovanjem. Računamo da će uz Vašu podršku odnosi između naših zemalja izaći na novi nivo u korist naših bratskih naroda - poručio je Dodik.

Predsednik Republike Srpske je u čestitki dodao: 

- Uz duboko poštovanje i optimizam u našu buduću saradnju, još jednom primite iskrene čestitke povodom Vašeg rođendana - saopštio je Biro za odnose sa javnošću predsednika Srpske.

​Kako je ranije saopšteno iz Ministarstva inostranih poslova Rusije, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić  Ivica Dačić i Lavrov će razgovarati o širokom spektru pitanja rusko - srpske političke i ekonomske saradnje, razmeniće mišljenja o situaciji na Kosovu i Metohiji, ali i čitavom regionu Balkana, a razgovaraće se i o aktuelnim međunarodnim problemima. 


 

Ostavite komentar