Vesti > Politika

Glišić: Ako VUČIĆ podnese OSTAVKU, to je kraj za SNS i sledi NAJGORI SCENARIO za Srbiju

Predsednik je upoznao partijski vrh sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa KiM, a nedugo potom napustio partijsku centralu

Izvor: K1info/Tanjug

23/01/2023 > 09:00

podeli vest:

Glišić: Ako VUČIĆ podnese OSTAVKU, to je kraj za SNS i sledi NAJGORI SCENARIO za Srbiju
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na vanrednom sastanku održanom u nedelju uveče u centrali stranke, rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika.

- Ukoliko predsednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga sledi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smem ni da zamislim - rekao je Glišić za televiziju "Pink" posle sastanka posvećenog rešenju situacije na KiM.

Beogradski list "Informer" javio je prethodno da je predsednik Vučić napustio u nedelju oko 21.00 sastanak sa najbližim saradnicima u centrali SNS na Novom Beogradu.

Vučić je upoznao partijski vrh sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom i Metohijom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

Foto: ATA Images

 

Kako dodaje "Informer", pojedini funkcioneri govorili su da ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD.

Vučić je, dodaje beogradski list, sve to saslušao, a onda poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući.

Rekao je i da će, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da se ekonomski uništi zemlja, on vođenje države prepustiti "pametnijima".

 

Ostavite komentar