Vesti > Hronika

PREBILI i SKINULI UČENIKE u srednjoj školi: Užasno nasilje u VRANJU

Nasilnici su nakon toga naterali maloletne učenike da se skinu i nagi šetaju po učionici i sve to snimali mobilnim telefonima

Izvor: K1info/novosti.rs

10/11/2022 > 12:45

podeli vest:

PREBILI i SKINULI UČENIKE u srednjoj školi: Užasno nasilje u VRANJU
Foto: Pexels.com


U poljoprivredno-veterinarskoj školi "Stevan Sinđelić" u Vranju desio se nezapamćen slučaj nasilja među učenicima, saznaju Novosti.

Iako je slučaj prijavljen policiji, nema još nikakvih potvrda o ovom događaju. U vranjskom tužilaštvu je potvrđeno da se jedan punoletni učenik iz okoline Bujanovca tereti se da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, dok se jedan maloletnik tereti za nasilničko ponašanje.

Slučaj se dogodio u učionici, kada je najpre maloletni učenik udarao pesnicom maloletnog učenika i terao ga da glavom udara u školsku klupu, dok je drugom učeniku zategao kanap oko vrata, dok ga je drugi punoletni učenik udarao u predelu glave.

Nacilnici su nakon toga naterali maloletne učenike da se skinu i nagi šetaju po učionici i sve to snimali mobilnim telefonima.

Nadležnim organima je prema saznanjima Novosti slučaj prijavljen u utorak 10.novembra, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

 

Ostavite komentar