Vesti > Hronika

Vlasnica igraonice u kojoj je PRETUČEN DEČAK: Ne znam KAKVA JE TO TUČA bila da se diže tolika BUKA I GALAMA

Ona tvrdi da je dečak iz igraonice izašao "sasvim normalan"

Izvor: K1info/nova.rs

06/11/2022 > 15:18

podeli vest:

Vlasnica igraonice u kojoj je PRETUČEN DEČAK: Ne znam KAKVA JE TO TUČA bila da se diže tolika BUKA I GALAMA
Foto: Pixabay.com


Vlasnica igraonice Boom Boom u Vranju, u kojoj je grupa osmogodišnjaka pretukla svog druga, kaže da je snimak sa video kamera postavljenih u igraonici ustupila roditeljima dečaka koji je, kako kaže, "navodno tu pretučen".

Ona tvrdi da je dečak iz igraonice izašao "sasvim normalan".

Podsetimo, javnost u Srbiji ostala je zgrožena nakon što je na Instagram stranici Stop nasilju osvanuo snimak na kome nekoliko dečaka tuče svog druga iz razreda.

 

Vlasnica igraonice Boom Boom u Vranju potvrdila je da je snimak objavljen na društvenim mrežama autentičan, odnosno da je sa nadzornih kamera postavljenih u igraonici.

Prema njenim rečima, sporni snimak nastao je pre nekoliko dana, u nedelju.

- Dečak je izašao iz igraonice potpuno normalan. Mi smo dali snimke, na snimku ne znam šta se vidi. Ja sam bila tu i koleginica. Ne znam kakva je to tuča bila da se diže tolika buka i galama, ali dete je sasvim normalno izašlo iz igraonice - rekla je ona za nova.rs.

Ona je dodala i da su deca bila nemirna.

- Deca su bila nemirna, oni su se u prolazu čačkali, i sada dete ima modrice po telu, jeste, ima, ali oni su se to možda napolju čačkali, odavde je dete izašlo bez povreda.

 

Ona nije bila upoznata sa činjenicom da je snimak već objavljen na Instagramu i u nekim nacionalnim medijima.

- Mi smo to ustupili roditeljima dečaka. Možda nije trebalo bez naloga i nadzora nadležnih. Mi ne znamo šta sada da radimo - rekla je ona.

 

 

Ostavite komentar