Vesti > Hronika

Novi snimak STRAVIČNOG NASILJA: OTAC pretukao ćerku TENISERKU

Igor Jurić najavio da će podneti krivičnu prijavu i "protiv ovog monstruma"

Izvor: K1info/Direktno.rs

29/10/2022 > 00:18

podeli vest:

Novi snimak STRAVIČNOG NASILJA: OTAC pretukao ćerku TENISERKU
Foto: Freepik.com


Snimak brutalnog nasilja oca nad ćerkom teniserkom šokirao je javnost u Srbiji, a nakon što je video na Instagramu podelio Igor Jurić, osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu, najavio je podnošenje krivične prijave protiv roditelja nasilnika.

Naime, na uznemirujućem snimku se vidi kako otac devojku prvo šutira u predelu stomaka, posle čega počinje snažno da je udara po glavi. Devojka u jednom momentu seda na klupu, ali je on podiže vukući je za jaknu. Potom je obara na zemlju, a onda ponovo počinje da je cipelari u predelu stomaka.

 

Najgore od svega, dok se ovu brutalno nasilje dešava, trener stoji sa strane i ne radi ništa da nasilnika zaustavi, a snimatelj iz daljine viče "alo, alo"!

Da li je bilo same reakcije na terenu, za sada nije poznato, ali ono što Direktno.rs piše, jeste da ovo nije prvi put da se Kinez iživljava, upao je na teren i urlao na trenera zbog čega je i izbačen sa Teniske akademije Tipsarević.

Kako je Jurić napisao u opisu ove objave, pretpostavlja se da se radi o porodici koja dolazi iz Kine i napominje da će "podneti krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma".

Nije prošlo ni 48 sati od snimka jezivog nasilja nad detetom u Grockoj, kada je majka snimljena kako prebija trogodišnju ćerku, nakon čega je Slavica Đ. (27) uhapšena.

 

 

Ostavite komentar