Vesti > Beograd

Ima 8 GODINA, a već PLJAČKA s ekipom: SNIMAK u koji je teško poverovati

Otkud tako mala deca sama na ulici u "gluvo doba" noći i šta ih tera u kriminal

Izvor: K1info

08/11/2022 > 16:13 >> 16:16

podeli vest:

Ima 8 GODINA, a već PLJAČKA s ekipom: SNIMAK u koji je teško poverovati
Foto: instagram screenshot


Tri maloletna dečaka obila su jedan lokal u beogradskom naselju Bežanijska kosa, razbili kamenom staklo, ali u kasi nisu pronašli novac, javlja Beograđanin.

Nezapamćeni incident dogodio se oko 3:30 časa iza ponoći u ulici Nikole Dobrovića, ono što je najviše iznenadilo građane je da dečaci imaju svega osam i 13 godina!

Na Instagram stranici Serbialive_Beograd pojavio se snimak na kome se vide tri dečaka kako obijaju objekat.

- Bežanijska Kosa, ulica Nikole Dobrovića. U toku noći obijen lokal. Tri dečaka, jedan osam godina, drugi 13, ne znam godište trećeg. Nisu našli ništa u kasi. Policija ih je privela. Ovim putem i da se zahvalim MUP-u na Novom Beogradu na brzom reagovanju - napisali su u opisu video snimka.

U želji da proverimo ove navode obratili smo se MUP-u, ali do objave ovog teksta nismo dobili odgovore na naša pitanja.

Ovaj snimak je brzo postao viralan, a komentari ispod objave samo su se nizali. Ono što najviše zanima sve je odkud tako mala deca sama na ulici u "gluvo doba" noći.

"Prvo i osnovno pitanje, šta će tako mala deca na ulici u pola 4", "Pa još ni iz vrtića nisu izašli, a već kradu", "To je kad rastu uz filomove Južni vetar i Zlatni dečko", "Ja bih im roditelje zatvorio na po šest meseci", "To je kada su mama i tata prezauzeti "poslom" da vaspitaju dete" - samo su neki od njih.

 

Ostavite komentar