Vesti > Hronika

ŠIRI SE ISTRAGA O UBISTVU DANKE ILIĆ! Poznato koji SVEDOCI će sledeći biti SASLUŠANI U TUŽILAŠTVU

Nakon majke osumnjičenog za ubistvo Danke, danas su bila saslušana još dva svedoka

Izvor: K1info/nova.rs

Autor: Kristina Jokić

16/04/2024 > 13:14

podeli vest:

ŠIRI SE ISTRAGA O UBISTVU DANKE ILIĆ! Poznato koji SVEDOCI će sledeći biti SASLUŠANI U TUŽILAŠTVU
Foto: zajecar.vjt.r/google maps/Facebook Printscreen


U toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je saslušana Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića. Prema informacijama, danas i sutra će biti nastavljeno sa saslušanjem svedoka.

Svetlana Dragijević je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih. 

Nakon Svetlane, u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

- Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog Srđana Jankovića - navodi izvor.

Podsetimo, tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana, Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Srđan J. (50) iz Luke i Dejan D. (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju. 

Ostavite komentar