Vesti > Hronika

Nastavlja se potraga za telom Danke: Policija pregleda REZERVOARE ZA VODU i još JEDNO SELO

U potragu su se uključili i pripadnici Žandarmerije

Izvor: K1info

14/04/2024 > 12:13

podeli vest:

Nastavlja se potraga za telom Danke: Policija pregleda REZERVOARE ZA VODU i još JEDNO SELO
Foto: K1info/Tanjug/Vladimir Sporčić/shutterstock/Facebook Printscreen


Potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora se nastavlja, a pretražuje se potez od sela Zlot ka selu Sumrakovac, javlja reporter Tanjuga.

Na tom potezu se pregleda nekoliko deponija, a policija pregleda i  rezervoare sa vodom kojih ima mnogo u tom kraju, jer su osumnjičeni za ubistvo devojčice radili u Javnom komunalnom preduzeću "Vodovod".

U potragu su se uključili i pripadnici Žandarmerije.

S obzirom na to da je reč o velikom terenu, ima mnogo mesta na kojima bi telo devojčice moglo da bude, a u selu Zlot pretražena je i okolina kuće D. D.,  koji je jedan od osumnjičenih za ubistvo.

On je na saslušanju rekao da je premeštao telo, a to otežava rad policije, jer na neka mesta moraju da se vrate i po nekoliko puta i da utvrde sa sigurnošću da telo u međuvremenu možda nije prebačeno na ta mesta koja su oni ranije pregledali. 

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J.S. i D.D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.


 

 

Ostavite komentar